Cristi Popovici: „Când echipa câștigă și eu sunt mulțumit”

19 Feb. 2009, 11:25 Pregătiri, amicale
Cristi Popovici:

FC Botoșani a întâlnit ieri la Dorohoi formația Cetate Suceava. La pauză, scorul înregistrat de tabelă era de 1 la 1. Sucevenii au preluat conducerea din minutul 34, când Dumitru a reușit să-l învingă pe Bordeanu. Kano a restabilit egalitatea în minutul 42 după o frumoasă fază de contraatac a botoșănenilor.

Cristi Popovici a trimis în teren în prima repriză următorul 11: în poartă Bordeanu, fundași Patache, Tincu, Kano și Acsinte. La închidere a fost titularizat Ciornei. Linia de mijloc a fost formată din Apostol, Bejan și Caragea. Vârfurile formației botoșănene în prima repriză au fost Simão și Ghiceanu. Scorul final de 2-1 a fost stabilit în repriza a doua de către Vrabie, prin golul marcat în minutul 73.

"Un antrenament bun. S-a rulat tot lotul. Se încearcă, niciodată nu poți să îți faci o parere bună sau rea după un meci de pregătire. Se încearcă în asemenea meciuri găsirea celei bune echipe pentru campionat." a declarat la finalul partidei Dumitru Brânză, director executiv FC Botoșani.

"Atunci când echipa câștigă și eu sunt mulțumit. În afară de golul pe care l-am primit, Suceava nu și-a creat alte ocazii, pe când noi am fost mai prezenți în joc și am avut mai multe oportunități de a marca. Nu sunt pe deplin mulțumit pentru că am primit din nou gol la o fază care nu anunța absolut nimic. Nu trebuie să visăm, pentru că nu am jucat cu Real Madrid. Am jucat cu echipe mai slab cotate ca noi. Vă dați seama ce ar fi fost dacă luam vreo trei, patru bătăi de la aceste echipe" a declarat după meci Cristi Popovici, consilierul tehnic al FC Botoșani

 

sport.botosani.ro

19 Feb. 2009, 11:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă