Corona s-a reunit! Lista jucătorilor la care s-a renunțat și noile achiziții

06 Jul. 2012, 12:15 Pregătiri, amicale
Corona s-a reunit!** Lista jucătorilor la care s-a renunțat și noile achiziții

Pe stadionul Carpați, nou promovata în liga a II-a la fotbal, Corona Brașov a sunat ieri adunarea sub comanda cuplului de antrenori Daniel Bona și Vasile Gherghe care au fost confirmați de conducerea clubului și pentru sezonul viitor.

Din lotul care a încheiat ediția precedentă au părăsit echipa Marius Mitran, Dragoș Sfrijan, Florin Istrate, Sergiu Dămoc cărora li s-a expirat contractele, Adrian Dărăbanț și Bogdan Lita transferați la Unirea Târlungeni, iar Robert Elek la Tomșani-Prahova. Dintre noutățile noului sezon este înregimentarea lui Florin Stângă de la FC Brașov și Sorin Marin de la Unirea Târlungeni.

Așa cum ne-a declarat antrenorul Dan Bona conducerea clubului se mai află în tratative cu încă 3-4 jucători, cu repetizare în fiecare compartimen, pe care se speră a se rezolva până la intrarea în cantonamentul de la Târlungeni.

,,Am început pregătirile, cu dorința de a ne prezenta cât mai bine la startul viitorului sezon, care ne va găsi în liga secundă. Avem un lot în care experiența mare a unor jucători va conta, la nivelul eșalonului doi al fotbalului nostru. Este vorba despre Coman, Stere, Ene, Marc, Stângă, cei care vor juca alături de fotbaliști tineri și le vor putea servi ca modele. Suntem în discuții și cu alți jucători brașoveni, pe care dorim să-i readucem acasă, de pe alte meleaguri și eu sper ca în perioada imediat următoare să mai finalizăm două – trei transferuri, astfel încât, cu lotul pe care îl vom avea să facem o figură frumoasă și la nivelul ligii secunde”, a declarat antrenorul principal Daniel Bona.

Pentru pregătirea sezonului, echipa va efectua vizita medicală pe 12-13 iulie, iar pe 14 iulie va efectua primul meci amical cu Dinamo II București, posibil pe terenul din Săcele.

Până pe 17 iulie pregătirea se va efectua la baza proprie pentru ca din 17 și până pe 28 iulie pregătirea să fie centralizată la Târlungeni.

Clubul și-a stabilit un prim program de meciuri amicale. Pe 21 iulie cu Damila Măciuca, nou promovată în liga a II-a; pe 26 Iulie cu CS Otopeni, iar pe 1 august cu Unirea Slobozia, toate pe propriul teren. Se vor mai stabili și alte meciuri amicale, cu predilecție cu formații din acelașieșalon sau din primul eșalon fotbalistic.

Reamintim că noua ediție de campionat va demara din 18 august, iar clubul așteaptă țintarul campionatului viitor.

Sursa: Bună Ziua Brașov

06 Jul. 2012, 12:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă