Concordia, bilanț pozitiv în Antalya

19 Feb. 2009, 17:33 Pregătiri, amicale
Concordia, bilanț pozitiv în Antalya

Concordia Chiajna a terminat seria meciurilor amicale din Antalya cu o victorie, scor 3-0, împotriva unei formații din liga secundă turcă.

 

În precedenta întâlnire de verificare, elevii lui Dumitru Bolborea au învins cu 5-2, la pauză 2-0, o echipă din Kazahstan, prin golurile marcate de Diniță (27, 50), Lungan (33), Ciolcă (65) și juniorul Ruse (88).  Bolborea a trimis în teren următorul unsprezece: Vintilă, Mamele, Ciolcă, Gardoș, Pătru, Lungan, M. Dumitru, Cr. Bălașa, M. Pop, Diniță și Ciobotariu. Au mai jucat:  M. Toma, Davragiu, Oae, Bogoș, Danteș, Cr. Ungureanu, Ruse.
Victoria ilfovenilor a venit la două zile după remiza cu campionii Georgiei, Dinamo Tbilisi, scor 2-2. Au marcat pentru cei de la Chiajna Pătru și Lungan. Tehnicianul ilfovenilor a mizat pe aceeași fomație care a învins echipa din Kazahstan, cu o singură modificare, Oae, intrând în locul lui Gardoș.

 

Singura înfrângere în partidele amicale disputate în Turcia s-a produs în fața formației Narbahour, din Turcia, elevii lui Dumitru Bolborea și ai lui Adrian Bumbescu pierzând cu scorul de 1-2.

 

articol scris de Florin Petrescu
 

19 Feb. 2009, 17:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă