Cireșu întâlnește Unirea Slobozia, CF Brăila pe Dunărea Gropeni!

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 10:49 Pregătiri, amicale
Cireșu întâlnește Unirea Slobozia,** CF Brăila pe Dunărea Gropeni!

Aflate în plin proces de pregătire în vederea reluării stagiunii fotbalistice de primăvară, CF Brăila și Conpet Cireșu vor susține sâmbătă, 2 februarie, câte un nou joc de pregătire.

După ce a fost învinsă de liderul ligii a IV-a brăilene, Conpet Cireșu, cu un neverosimil 4-1, CF Brăila va susține mâine un nou test și tot împotriva unei divizionare a patra. Adversara echipei antrenată de Alin Pânzaru, va fi de data aceasta Dunărea Gropeni, ocupanta locului cinci a clasamentului ligii a IV-a brăilene la fotbal. Partida dintre cele două formații va urma să se dispute pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, dar numai dacă terenul va permite ca meciul să se joace. În acest sens, Alin Pânzaru ne-a precizat: „Avem în obiectiv disputarea unui meci amical cu Dunărea Gropeni, dar acum să vedem dacă-l și putem disputa. Nu de alta dar terenurile de pe la noi sunt destul de mocirloase la această oră, și nu vreau ca băieții mei să se accidenteze. Cred totuși, că acest meci se va disputa, numai dacă terenul va îngheța, pentru că polo în…mocirlă nu putem juca sub nicio formă. Acum rămâne să vedem starea terenului în ziua de mâine, și apoi voi decide dacă mai jucăm!”– a spus tehnicianul brăilean, care, cu ocazia partidei cu Dunărea Gropeni, voia să încheie semicantonamentul efectuat de CF Brăila.

   După ce a câștigat cele doă meciuri de verificare jucate până acum, 4-3 la Buzău cu juniorii A de la Gloria locală, și 4-1 cu CF Brăila, pentru Conpet Cireșu va urma mâine al treilea meci amical al ei din această perioadă. Este vorba despre un joc de pregătire cu divizionara secundă Unirea Slobozia, partidă care va avea loc pe stadionul din Modelu, acolo unde (din câte se pare) gruparea din Ialomița se află într-un stagiu de pregătire centralizat.

Conform declarațiilor făcute de Vasile Darie, antrenorul principal al „cireșarilor”, partida de la Modelu se va disputa cu siguranță. „Este un meci ca oricare altul, chiar dacă gazdele sunt o formație destul de valoroasă. Indiscutabil este faptul că scopul principal este acela de testa jucătorii pe care-i avem, iar rezultatul final nu mă interesează absolut deloc. Chiar dacă vom pierde, ne-a învins o echipă de liga a doua, dar noi ne ducem acolo să jucăm indiferent de rezultatul final!”– a spus tehnicianul celor de la Conpet Cireșu.

   Ambele partide sunt programate să înceapă de la ora 11, iar asupra lor vom reveni cu amănunte odată cu terminarea acestora!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 10:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă