Chița, mulțumit de jucătorii săi după remiza cu FC Argeș: „Dacă eram mai atenți în atac, puteam câștiga”

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 12:06 Pregătiri, amicale
Chița, mulțumit de jucătorii săi după remiza cu FC Argeș:**

În penultimul amical înainte de reluarea campionatului Ligii 2, Metaloglobus București a remizat, pe teren propriu, pe o ploaie cum rar vezi în luna februarie, cu FC Argeș, scor 0-0.

Antrenorul echipei din Capitală, Alin Chița, a considerat partida cu piteștenii un test util pentru jucătorii săi, iar rezultatul îl consideră echitabil. „A fost un meci cu două reprize diametral opuse. Prima a fost dominată de FC Argeș, iar în cea de-a doua noi am echilibrat disputa. În prima repriză am folosit cinci juniori și sunt foarte mulțumit de atitudinea lor. Au demonstrat că merită să facă parte din lotul echipei noastre. În cea de-a doua repriză am folosit trei juniori, însă i-am introdus în teren pe Ispir, Iulian Roșu și Voican, cei trei fotbaliști cu mare experiență aduși în această iarnă. Balanța s-a mai echilibrat, iar dacă eram mai atenți în atac, puteam câștiga acest meci. Ghenovici a avut două situații de a marca, însă Tavi Popescu a demonstrat că este un portar redutabil. Meciul s-a jucat pe o ploaie mocănească și pe un teren sintetic, iar condițiile nu au fost optime pentru o partidă de fotbal. Eu sunt mulțumit de evoluția tuturor jucătorilor. Scorul final este echitabil. Obiectivul meu personal este clasarea în prima jumătate a clasamentului. Conducerea clubului își dorește în acest retur să formăm o echipă competitivă pentru sezonul următor și să rămânem în liga secundă”, a spus Alin Chița.

Metaloglobus în amicalul cu FC Argeș: Burci – Asanache, Mitroi, Caramalău, Negotei – Robu, Răileanu, Szecui, Potecea – Ghenovici, Birciulescu. În partea secundă a meciului au mai intrat: Asanache, Mitroi, Agache, Sava, Ispir, Șt. Niculae, Dincă, I. Roșu și Voican.

În următorul amical, Metaloglobus o întâlnește sâmbătă pe AFCM Alexandria.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 12:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă