Chindia se reunește joi, la baza proprie. O singură nouătate, deocamdată, la Târgoviște

Chindia se reunește joi, la baza proprie.** O singură nouătate, deocamdată, la Târgoviște

Divizionara secundă Chindia își va relua pregătirile joi la prânz, pe stadionul „Eugen Popescu”, dacă vremea o va permite. Asta pentru că la Târgoviște sunt prognozate cantități mari de zăpadă începând din seara zilei de miercuri, iar singura variantă pentru antrenament în oraș este baza de lângă Turn.

Primul antrenament din 2019 ar trebui să înceapă la ora 11:00. Chindia (locul 5 în Liga a 2-a) s-a înțeles, deocamdată doar cu Mihai Neicuțescu, jucător care se întoarce pe „Eugen Popescu” de la Dinamo, sub formă de împrumut. Neicuțescu a evoluat la Târgoviște în sezonul 2017-2018, revenind vara trecută în „Ștefan cel Mare” la solicitarea antrenorului de atunci al „câinilor roșii”, Florin Bratu.

„În afară de Neicuțescu, nu avem nimic cert la această oră, la capitolul noutăți”, a explicat, pentru Liga2.ro, președintele de la Târgoviște, Marcel Ghergu.

Pleacă trei

Chindia s-a despărțit în această iarnă de Alin Manea și Bogdan Vasile, lista plecărilor urmând să fie completată, cel mai probabil, cu Daniel Rogoveanu. Om de bază în stagiunea trecută în linia mediană a roș-albaștrilor, Rogoveanu a fost trecut pe linie moartă de Viorel Moldovan. În 21 de etape, mijlocașul a fost folosit doar de patru ori, dintre care o singură dată ca titular.

Cantonament la Mogoșoaia

Chindia va susține cantonamentul centralizat din ianuarie la baza federației de la Mogoșoaia. Există discuții și pentru un al doilea stagiu de pregătire, în Antalya, unde gruparea dâmbovițeană nu a mai ajuns din 2012, de pe vremea când șef la Târgoviște era fostul internațional Gică Popescu.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă