Chin cu Liga a V-a orădeană

Mihai Andries 20 Nov. 2012, 23:36 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a susținut marți un meci amical în compania formației CSU Partium din Oradea. Formația orădeană este ocupanta locului I în clasamentul Ligii a V-a județene din Bihor. Cu toate acestea, „galben albaștrii” au avut o partidă de pregătire destul de grea, pe care au reușit să o câștige într-un final cu scorul de 4-3.

Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 25 al partidei, când Dobondi a scăpat singur cu portarul și a trimis balonul în poarta apărată de Gorbe. Sătmărenii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 38 prin Dragoș. Două minute mai târziu același Dobondi înscrie cel de-al doilea gol pentru bihoreni și au intrat la vestiare cu un avantaj minim de 2-1.

În cea de-a doua repriză elevii lui Tiberiu Csik și Lulu Dragomir s-au descurcat ceva mai bine, cu toate că oaspeții le-au pus ceva probleme. Feier egalează în minutul 51 ajutat de centrarea lui Gavrilescu. Acesta din urmă înscrie și el în minutul 53 și aduce Olimpia pentru câteva minute în avantaj. În minutul 71, Szeles de la oaspeți transformă un penalty, iar în minutul 86 Marinaș obține și el o lovitură de pedeapsă și înscrie golul victoriei. Din lot au lipsit Cosmin Iuhas și Mihai Pop, dar au evoluat doi cadeți, Roghină și Mărcuș.

Olimpia va juca sâmbătă, meciul ultimei etape din tur, în compania formației Seso Câmpia Turzii.

 

Articol de Veronica HODAS

Mihai Andries 20 Nov. 2012, 23:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă