Chiajna privește cu optimism spre retur

20 Feb. 2009, 16:50 Pregătiri, amicale
Chiajna privește cu optimism spre retur

Reîntorși din turneul de pregătire din Antalya, cu un bilanț al amicalelor optimist(trei victorii, o remiză și doar o înfrângere) , fotbaliștii Concordiei Chiajna așteaptă cu nerăbdare reluarea întrecerii din liga secundă. Tehnicianul Dumitru Bolborea, este încrezător în șansele echipei sale, acum cu doar o săptămână înaintea startului de retur.

 

„Sunt mulțumit de cum s-au mișcat băieții, mă interesează mai puțin rezultate amicalelor susținute, ci mai ales consolidarea relațiilor de joc și faptul că echipa mea a probat un real apetit ofensiv. Am dat 14 goluri și am primit doar 6. Repet însă, acest aspect nu are relevanță deosebită pentru noi, deoarece întrecerea din campionat,  unde orice punct e important, reprezintă cu totul altceva decât partidele de pregătire. De asemenea, mă bucură faptul că niciunul din băieții mei n-au suferit accidentări, dându-mi astfel posibilitatea să abordez partea a doua a campionatului cu întregul lot valid”, a declarat Bolborea.

 

Concordia întâlnește în primul act al returului pe „găzarii” de la FC Ploiești, confruntare care se anunță aprigă, deși ilfovenii o susțin pe propriul teren. Prahovenii nu-și ascund năzuința de promovare în primul eșalon, iar la rândul lor, cei de la Chiajna nu sunt împăcați cu actualul loc din clasament (locul 10).

 

Gurile rele au suținut nu o dată că cei de la Ploiești sunt în grațiile multor cavaleri ai fluierului,dar antrenorul Concordiei nu ia în calcul un arbitraj tendențios, bazându-se pe faptul că elevii lui se vor impune prin forțe proprii pe teren: „Am încredere în băieții mei, știu că nu mă vor dezamăgi. Îmi exprim speranța că arbitrii vor conduce imparțial partida dintre noi și ploieșteni” , a menționat Bolborea.

 

Întrebat dacă amânarea returului este oportună, tehnicianul grupării ilfovene, a răspuns printr-o întrebare: „Ce garanție avem că după prelungirea acestei vacanțe, terenurile vor deveni practicabile?”

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu
 

20 Feb. 2009, 16:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă