CF Brăila se reunește luni! Pânzaru: „Nu s-a schimbat nimic în privința banilor. Sper să nu se mai repete situația din vară”

Marius ANGHEL 07 Jan. 2014, 13:48 Pregătiri, amicale
CF Brăila se reunește luni!** Pânzaru:

Conform planificării inițiale, pe 13 ianuarie, adică exact peste șase zile, este programată reunirea lotulului echipei CF Brăila, însă cu toate că a mai rămas foarte puțin timp, antrenorul Alin Pânzaru nu știe dacă termenul stabilit pentru demararea pregătirilor va fi respectat.

Președintele clubului, Adelin Soare, condiționa reunirea lotului de rezolvarea problemelor financiare de la club, iar cum din partea șefilor CF-ului nu a sosit deocamdată nicio veste în acest sens este posibil ca să existe amânări ca și în vara trecută.

„Din câte știu nu s-a schimbat nimic în privința banilor, suntem tot la stagiul de promisiuni. Este o situație de continuă căutare a unor oameni interesați să ajute fotbalul brăilean”, a fost prima reacție a antrenorului Alin Pânzaru.

Tehnicianul mai speră însă ca în această săptămână lucrurile să ia o turnură favorabilă fotbalului de pe plan local și luni să poată conduce primul antrenament din 2014. „Eu sper să nu se mai repete situația din vară și să ne reunim lunea viitoare. Înainte de a pleca în vacanță jucătorii au primit un program cu ceea ce au de făcut și sunt convins că l-au respectat. Dar degeaba vorbim și facem tot felul de calcule, deocamdată nu este nimic concret. Așteptăm vești bune de la șefii clubului”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 07 Jan. 2014, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă