CF Brăila s-a reunit ieri la stadionul „Municipal”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 12:20 Pregătiri, amicale

După ce în urmă cu două-trei săptămâni Gherghe Bunea Stancu, președintele Consiliului Județean Brăila, a propus consilierilor locali și județeni sa retragă sprijinul financiar către echipa de fotbal fanion a județului Brăila, acesta a revenit la sentimente mai umane față de gruparea fotbalistică a echipei de la malul Dunării. Și asta deoarece s-au găsit câțiva investitori care să finanțeze pe CF Brăila iar în acest caz lotul echipei s-a reunit (cu o întârziere de două săptămâni față de cum fusese stabilit inițial) ieri la ora 11 pe stadionul „Municipal”.

Dar din câtese pare va exista și finanțare de la autoritățile publice locale! Chiar dacă din efectivul de jucători care au terminat sezonul trecut pe locul cinci, nu mai fac parte din lot portarul Bunduc și jucătorii de câmp Bălașa, Sânmărtean, Pușcașu, Rusu și Bălțoi, cărora le-au expirat contractele cu gruparea brăileană, la reunirea echipei au fost prezenți un număr de 17 jucători, printre care s-a aflat și o nouă achiziție. Este vorba de Andrei Stoian, un atacant de numai 21 de ani, care a mai evoluat pe la Dunărea Călărași și Dunărea Galați, iar acum vrea să fie util grupării antrenate de Alin Pânzaru.

Singurul absent nemotivat de la reunirea CF Brăila a fost mijlocașul Georgel Pungă, care din câte se pare se află în probe pe la Oțelul Galați, dar jucătorul se mai se se află încă sub contract cu cei de la CF Brăila până în vara anului 2015!

Chiar și asemenea condiții, antrenorul Alin Pânzaru a avut la prima întânire a echipei nu mai puțin de 17 jucători. Aceștia sunt: Leu și Mitrea (portari); Bosoi, Necoară, Ivan, Frunză, Ochia, Ndigwe, Neagoe, Ivan,Ciocâlteu, Stoian, Spiridon, Colilie, Dima, Cazan și Mihai Gheorghe (jucători de câmp).

În următoarele săptămâni rămase până la începerea noului sezon competițional, programat să debuteze pe data de 7 septembrie, CF Brăila intenționează să efectueze un cantonament montan, sau măcar un semicantonament în stațiunea Lacu Sărat, cu antrenamente la stadionul „Municipal”, dar și numeroase partide de verificare cu adversari care vor figăsiți ulterior.

La capitolul meciuri amicale au fost stabilite până acum doar câteva dintre ele, și anume cele cu Dunărea Galați, Oțelul Galați, și Conpet Cireșu. Dar deocamdată nu s-au decis încă datele și locațiile disputării acestor meciuri de pregătire.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 12:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă