CF Brăila înlocuiesc de astăzi mingea medicinală cu cea de fotbal!

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
CF Brăila înlocuiesc de astăzi mingea medicinală cu cea de fotbal!

Vinerea trecută, după cel de-al doilea antrenament, CF Brăila a încheiat perioada de semicantonament, urmând ca a doua zi să susțină un amical în compania echipei de Liga a IV-a, Dunărea Gropeni. Meciul nu a mai avut loc însă pentru că terenul Chimia nu putea fi folosit.

„Am fi dorit să diversificăm puțin programul de antrenamente, însă terenul nu ne-a permis să jucăm amicalul cu Dunărea Gropeni. Suprafața de joc era foarte grea și nu am vrut să avem surprize neplăcute”, a spus Alin Pânzaru.

După două zile de repaus fotbaliștii brăileni se reunesc astăzi la Municipal pentru o nouă perioadă de pregătire, care va dura până pe 11 februarie. Pe 12 februarie CF Brăila va pleca pentru cel de-al doilea cantonament la Chișinău, unde va susține și cel puțin patru partide de verificare.

„Din această săptămână vom înlocui mingea medicinală cu cea de fotbal. Antrenamentele vor avea caracter tehnico-tactic. Pe 12 februarie plecăm la Chișinău, unde ne vom antrena și vom juca și partide amicale cu echipe din prima ligă. Am fost la Chișinău și am pus la punct toate amănuntele în vederea acestui al doilea stagiu de pregătire”, a mai spus Pânzaru.

Tehnicianul brăilean a mai adăugat faptul că până pe 12 februarie va decide dacă Robert Neagoe și Bogdan Panait vor rămâne la CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă