CF Brăila așteaptă ședințele Consiliului Local și Județean: „Sper să primim vești bune în privința finanțării”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 14:35 Pregătiri, amicale
CF Brăila așteaptă ședințele Consiliului Local și Județean:**

Șefii echipei CF Brăila caută investitori care să vină și să spijine financiar clubul de fotbal, nu numai pentru supraviețuirea în Liga a II-a, ci pentru un program de dezvoltare, pe termen lung. Și cu puțin timp în urmă președintele Valentin Avramescu a purtat discuții cu reprezentanții unei firme de echipament sportiv din Italia, însă acestea nu s-au finalizat din cauza infrastructurii precare de care beneficiază fotbalul local.

„Am discutat cu reprezentanții unei firme de materiale sportive, aceștia au venit la stadion și ne-au promis sprijin financiar, au spus că vor aduce și jucători. Dar ulterior, deși discuțiile erau avansate, după ce au văzut condițiile de la Municipal și de la Chimia, s-au răzgândit. Au spus că la Brăila nu sunt condiții pentru performanță. Noi continuăm să căutăm soluții pe plan local, în sistemul privat, tatonăm în continuare terenul, însă deocamdată avem doar promisiuni”, a explicat Valentin Avramescu.

Până când se va mai găsi cineva să investească alături de Florin Cârligea, CF Brăila așteaptă banii de la Primărie și Consiliul Județean. „Așteptăm să vedem cu ce ne pot ajuta oficialitățile locale. Din câte știu miercuri este o ședință la Consiliul Local Municipal, dar și una de Consiliu Județean. Sper să primim vești bune în privința finanțării. În momentul de față noi funcționăm la cota de avarie. Noi am mai depus și un dosar cu propuneri privind infrastructura, sunt curios dacă obiectivele vizate de noi vor fi luate în calcul pentru a fi soluționate în 2015”, a mai spus Avramescu.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 14:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă