CF Brăila a revenit la antrenamente cu un nou jucător în lot. Pânzaru: „Sper să se rezolve acest transfer”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 15:14 Pregătiri, amicale
CF Brăila a revenit la antrenamente cu un nou jucător în lot.** Pânzaru:

CF Brăila a avut marți, la revenirea după zilele libere primite la terminarea primului cantonament desfășurat pe plan local, un nou jucător la pregătire. George Bârsănel, liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Gloria Buzău, s-a antrenat cu echipa lui Alin Pânzaru.

Fundașul central de 26 de ani s-a antrenat, marți, pe terenul Siderurgistul din Galați, alături de CF Brăila și poate fi o soluție pentru defensiva grupării din Seria I.

„Bârsănel s-a antrenat astăzi (n.r. marți, 3 februarie) cu noi, jucătorul își dorește să vină la Brăila, sper să se rezolve acest transfer. Pentru că așa cum am mai spus echipa are nevoie de întăriri pe axul central, se pare că primul pas l-am făcut, acum așteptăm ca transferul să se concretizeze”, a declarat, citat de obiectivbr.ro, Alin Pânzaru, care are în lot un singur fundaș central de meserie, pe Laurențiu Ivan.

Atfel, ieri, fotbaliștii de la CF Brăila s-au antrenat și cu mingea. „Am mai lucrat cu mingea până acum, dar numai pe teren redus, acum am început antrenamentele pe teren mare și văd că lucrurile decurg bine. Jucătorii nu s-au plâns că au febră musculară și sper, ca în scurta perioadă rămasă până la startul sezonului de primăvară, să ne pregătim cât mai bine pentru a porni cu dreptul în 2015”, a mai spus Pânzaru.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă