CF Brăila a intrat în vacanță! Soare anunță că „maxim cinci jucători vor pleca”

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 16:56 Pregătiri, amicale
CF Brăila a intrat în vacanță!** Soare anunță că

Vineri, componenții lotului echipei CF Brăila au intrat în vacanță, reunirea urmând a avea loc în jurul datei de 15 iulie. Este însă posibil ca Alin Pânzaru să sune adunarea mai devreme cu câteva zile, în funcție de data la care va începe noul sezon competițional. Vestea bună pentru jucători este că în această săptămână le poate intra în cont salariul pe luna aprilie. Zvonul că elevii lui Pânzaru nu au primit trei salarii și că acesta a fost motivul pentru care nu au jucat nimic la Clinceni cu ACS Buftea a fost infirmat de Adelin Soare, președintele Consiliului de Administrație al clubului brăilean.

„Suntem în termenul legal. Luați în calcul faptul că am primit licența pentru prima ligă, păi dacă aveam datorii o mai luam? Salariul pe martie s-a dat, cel pentru aprilie, conform contractului, trebuia să se achite până pe data de 1 iunie, am întârziat o săptămână. Dar nu de la aceste datorii s-a tras jocul nostru slab de la Clinceni. Altele au fost cauzele”, a explicat Adelin Soare.

Maxim cinci jucători vor pleca

Președintele CF Brăila a spus apoi că la nivelul lotului nu vor surveni schimbări majore. Singura certitudine în privința plecărilor este cea a atacantului Alex Bălțoi care nu a mai dorit să evolueze la gruparea de la Dunăre. Cât privește configurația viitorului lot aceasta se va stabili până pe 15 iulie.

Bunduc și Rusu au avut contract pe un an și, în funcție de opțiunile celor două părți, jucători – CF Brăila, se va stabili dacă aceștia vor continua sau nu la gruparea brăileană. Pușcașu are oferte din prima ligă, însă, dacă nu i se vor satisface doleanțele, el va continua cu CF Brăila.

„Nu avem probleme mari în privința lotului. Maxim cinci jucători vor pleca, dar vom aduce alții în loc pe posturile considerate descoperite. Pușcașu dorește să evolueze în prima ligă, este firesc pentru un tânăr să-și dorească un venit mai mare dar, dacă transferul în primul eșalon nu se va concretiza, ne-a promis că va continua la CF Brăila. Fane Leu și Laurențiu Ivan au mai semnat pe un an, Pungă va juca la CF Brăila și în sezonul următor, Bălașa și Neagoe mai au un an de contract, asta ca să dau doar câteva exemple. Nu ne confruntăm cu o situație similară cu cea din vara trecută”, a mai spus Adelin Soare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 16:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă