CF Brăila a intrat în cantonament la Lacu Sărat!

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 16:09 Pregătiri, amicale
CF Brăila** a intrat în cantonament la Lacu Sărat!

La 10 zile de la începerea pregătirilor pentru abordarea cu încredere a returului de campionat, la finalul căruia s-ar dori o eventuală promovare în liga întâi, echipa de fotbal de la CF Brăila a intrat într-un stagiu de pregătire pregătire centralizat. Acesta a început de astăzi, 24 ianuarie, va avea o durată de 10 zile, și va avea loc în stațiunea brăileană Lacu Sărat.

Antrenorul Alin Pânzaru a renunțat și la serviciile lui Daniel Prodan, după ce în prealabil renunțase și la serviciile lui Visar Braha, iar acum toți ceilalți jucători rămași se află în cantonament. Aceștia sunt: Petruț Bunduc, Ștefan Mitrea și Ștefan Leu (portari); Gabriel Bosoi, Laurențiu Ivan, Dinu Sânmărtean, Daniel Ignat, Bogadan Panait, Gabriel Colilie și Cosmin Necoară (fundași); Sorin Frunză, Andrei Pușcașu, Daniel Spiridon, Daniel Ochia, Georgel Pungă, Marius Voicu, Emanuel Ndigwe, Alexandru Ciocâlteu și Robert Neagoe (mijlocași); Alexandru Bălțoi, Bogdan Rusu și Adrian Câmpeanu (atacanți). Se mai antrenează la Lacu Sărat cu echipa de seniori și juniorii Gheorghe Marcel (mijlocaș) dar și fundașul Rosiu Marian, care deocamdată nu sunt în atenția lui Alin Pânzaru pentru face saltul la echipa mare.

Cât despre cele două achiziții, Robert Neagoe și Bogdan Panait, antrenorul principal al brăilenilor ne-a spus că: „Mai întâi trebuie să văd și eu de ce sunt în statre cei doi jucători, și abia apoi îi voi trimite să negocieze cu cei din conducerea clubului. Așa mi se pare mie normal!”

Componeții lotului de jucători de la CF Brăila vor efectua câte două antrenamente zilnice, Alin Pânzaru declarând în acest sens: „Vom lucra în special la partea fizică a jucătorilor, deoarece este o parte foarte importantă din viața oricărui jucător de fotbal, dacă vrea sa facă performanță! Cu mingea vor avea timp să lucreze și după stagiul de pregătire centralizat, în care, sper eu, că voi reuși să fac din CF Brăila o echipă adevărată. Am ales să facem cantonamentul la Lacu Sărat, chiar dacă am avut mai multe variante de a alege unde să mergem, deoarece aici avem absolut toate condițiile de care avem nevoie: și sală de forță, și teren unde să ne pregătim. Cât despre masă și cazare nu mai trebuie spus nimic deoarece și acestea sunt excelente!”– a spus tânărul tehnician brăilean.

Deocamdată, CF Brăila nu are aranjate decât meciuri de verificare cu Oțelul II Galați și cu Dunărea Galați, dar cu siguranță se vor mai găsi și alți adversari. „Este mai greu să ne găsim pe aici prejmă parteneri de antrenament, deoarece avem puține variante, dar cu siguranță ne vom descurca. Am fi vrut să jucăm, de exemplu, și cu Unirea Slobozia, dar aceștia ne-au refuzat pe motiv că jucăm cu ei în etapa a doua din retur.”– a ținut să precizeze Alin Pânzaru.

Stagiul de pregătire centralizat al CF Brăila, cel din stațiunea Lacu Sărat, se va încheia pe data de 2 februarie, fără ca gruparea brăileană să susțină până atunci vreun meci de pregătire. Acestea vor urma luna viitoare!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 16:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă