Cei doi jucători sârbi pe care UTA a pus ochii! Ionuț Popa: „Măcar pe unul să-l luăm, deși ambii ne-ar putea ajuta”. Când vor începe negocierile

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Dec. 2018, 15:11 Actualizat: 16 Dec. 2018, 15:12 Pregătiri, amicale
Cei doi jucători sârbi pe care UTA a pus ochii!  Ionuț Popa: „Măcar pe unul să-l luăm, deși ambii ne-ar putea ajuta”. Când vor începe negocierile

UTA a terminat în obiectiv prima parte a sezonului 2018-2019 a ligii secunde, dar nimic mai mult. Echipa arădeană are șanse infime să se mai implice în lupta pentru promovare, însă și zona „roșie” e destul de departe. Cert este că Ionuț Popa și-a exprimat intenția de demarat „operațiunea” de construcție a lotului pentru noul sezon, când „Bătrâna Doamnă” intenționează să atace accederea în Liga 1.

În ultimele săptămâni, Cristian Păcurar și Claudiu Drăgan au asistat pe viu la două partide din eșalonul secund din Serbia și, împreună cu Ionuț Popa, au tras primele concluzii. „Am identificat doi mijlocași centrali interesanți, pe care vom încerca să-i luăm, deși, fiind extracomunitari, trebuie să fim atenți la plafonul salarial, mai precis la ce ne permite legea să oferim. Unul dintre ei are nume de mare fotbalist, Nemanja Vidic și joacă pentru FK Buducnost Dobanovci. Celălalt evoluează la Indjija, se numește Milan Janjic și e ceva mai ofensiv decât Vidic. Sperăm să-l transferăm măcar pe unul dintre cei doi, deși ambii ne-ar putea ajuta. Oricum, suntem în legătură cu mai mulți impresari, străni și români, în curând vom afla și ce am putea lua de la Liga 1, așteptăm să ia și ei vacanță”, a mărturisit Ionuț Popa pentru Sport Arad.

Vidic are 29 de ani și este un „închizător” clasic, în timp ce Janjic e cu trei ani mai tânăr și e mai ofensiv. Oricum, Popa e ceva mai optimist privind mutările ce se pot face la nivel de lot în această iarnă, după ce s-au dat primele salarii din bani publici la UTA.

„Startul a fost mai greu, dar e și mai târziu decât niciodată. Sper să avem un lot mult mai complet, mult mai competitiv de la anul, fiind atenți și la regula celor doi juniori Under 20 care trebuie utilizați din campionatul viitor. Am identificat deja câțiva fotbaliști intersanți în curte, dar toți sunt mijlocași centrali, sau joacă în axul central. E riscat să joci cu ambii pe centru, trebuie să mai identificăm din timp unul-doi în benzi”, a adăugat experimentatul tehnician.

Altfel, conducerea UTA-ei a demarat negocieri și pentru întărirea staffului cu un preparator fizic și un maseur.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Dec. 2018, 15:11 Actualizat: 16 Dec. 2018, 15:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă