Ceahlăul a deplasat 26 de jucători în Ungaria

01 Feb. 2009, 15:29 Pregătiri, amicale
Ceahlăul a deplasat  26 de jucători în Ungaria

Antrenorul principal al Ceahlăului, Mihai Ionescu, a povestit într-o conferință de presă înaintea plecării lotului în cantonamentul din Ungaria, de ce unii jucători veniți în probe nu s-au adaptat condițiilor de muncă impuse de conducerea tehnică a liderului seriei I din Liga a II-a. Folosindu-se de acest prilej, Mihai Ionescu i-a anunțat și pe cei care nu vor merge în cantonamentul din Ungaria, dar și pe cei care le vor lua locul, în total fiind 26 de fotbaliști, care vor fi cantonați timp de două săptămâni la Debrecen. Astfel, din lotul cu care pietrenii au început campionatul, portarul Covrig, mijlocașul Staicu și atacantul brazilian Vinicius Fabbron nu fac deplasarea din cauza accidentarilor, dar în locul lor vor merge tinerii Pintea și Pirlea de la echipa a doua a Ceahlăului.

 

„Nu s-au acomodat programului impus la Ceahlăul, cu munca și disciplina. De aceea nu au rămas“, a precizat antrenorul Mihai Ionescu referindu-se la jucătorii Coman, Novac sau frații Borcescu, care timp de două săptămăni au dat probe de joc. Tehnicianul a ramas cu o impresie bună lăsată de elevii săi în cantonamentul de la Piatra Neamț, dar le-a atras atenția că vrea aceeași atitudine și în următorul stagiu de pregătire: „Urmează o perioadă precompetițională în care vom munci pentru a pune la punct detaliile tehnico-tactice. Vom munci în continuare la organizarea jocului și la pregatirea specifică posturilor. Sunt convins că în Ungaria se va cristaliza primul 11, deoarece nimeni nu este bătut în cuie la Ceahlăul. Fiecare are șanse reale să fie titular“.

 

Ceahlăul a avut două zile de pauză, iar sâmbătă, 31 ianuarie, a fost programată reunirea lotului. Astâzi, 1 februarie, pietrenii au plecat în Ungaria, unde vor sta două săptămâni în cantonament. Mijlocașul Vlad Achim se numără printre jucătorii pe care managerul general Florin Marin a pariat că va ajunge un fotbalist talentat. „Vom avea de muncit mult și din greu în Ungaria, dar sunt convins că ne vom întoarce cu rezultatele dorite pentru că ne așteaptă un retur de foc. Acum sper că la vară să sărbătoresc promovarea în Liga I, după care munca va fi și mai grea, pentru că vom juca în prima divizie“, a adăugat mijlocașul care pe 7 aprilie va împlini 20 de ani.

01 Feb. 2009, 15:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă