Cantonament inedit pentru Sănătatea! „Virușii” s-au pregătit timp de o săptămână cu un fan

13 Feb. 2012, 16:07 Pregătiri, amicale

Sănătatea Cluj s-a întors ieri din cantonamentul de iarnă desfășurat la Felix. Antrenorul echipei, Marius Semeniuc, se arată mulțumit de pregătirea făcută acolo și optimist cu privire la retur.

„A fost o pregătire de iarnă clasică, am avut și zăpadă, și gheață…de toate. Una peste alta a fost o pregătire bună, băieții s-au pregătit bine, m-au impresionat plăcut și cei tineri”, povestește antrenorul.

Miclăuș s-a accidentat

După meciul cu Bihorul Beiuș, încheiat la egalitate, scor 2-2, jucătorul cu cel mai impresionant CV din lotul „virușilor”, Casian Miclăuș, a acuzat probleme la genunchi. Acesta a mai suferit în trecut în trecut o accidentare la același genunchi, în perioada când juca în Liga I la CFR Cluj, problemă care i-a stopat ascensiunea.

„Casian a suferit o recidivă a unei accidentări mai vechi, probabil din cauza zăpezii și a gheții. Genunchiul e inflamat, dar sunt optimist și cred că va reveni repede și îl vom avea la dispoziție pentru începutul returului. Ar fi păcat să nu fie așa, pentru că, pe lângă că e un fotbalist care ar face față cu lejeritate în Liga a II-a, e și un om de vestiar”, mai spune Semeniuc.

Trei au venit, unul pleacă

În perioada de iarnă, Sănătatea s-a mișcat activ și pe piața transferurilor. Aceștia au păstrat 3 jucători, Duțu de la Unirea Florești, Alexandru Ioniță de la Juventus București și Sorin Vădana, fost junior la școala de fotbal Ardealul.

Pe de altă parte, aceștia l-au pierdut pe Angel Laiș, care a fost în probe la FC Maramureș Baia Mare, echipă care a ales să îl păstreze.

„Am câștigat trei jucători buni, de potențial, dar a plecat Laiș, un jucător de 22 de ani, foarte talentat. În cantonament am mai avut un băiat, Marcel, de 38 de ani, care a venit din rândul fanilor după un concurs desfășurat la radio. Nu făcea față pentru Liga a III-a, dar a fost plăcut să îl avem cu noi, s-a antrenat în programul echipei. El fusese campion la tenis de masă, deci seara făceam un al patrulea antrenament, în care el ne bătea la sportul lui”, încheie tehnicianul.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

13 Feb. 2012, 16:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă