Călătorie cu peripeții

28 Jan. 2012, 07:35 Pregătiri, amicale
Călătorie** cu peripeții

Drumul de la Panciu până în stațiunea suceveană Frasin a fost un calvar pentru fotbaliștii echipei FC Panciu. Ieri dimineață, lotul echipei dintre „vii” a plecat în localitatea din nordul Moldovei, dar a fost nevoit să ocolească mai mulți kilometri din județ și în afara altor județe pentru a evita blocajele apărute în trafic din cauza căderilor masive de zăpadă. După un drum care a durat aproape șase ore, delegația pănceană a ajuns cu bine la Frasin.

„Am plecat dimineață de la Panciu și am ajuns în jurul orei 16.00. A fost un drum lung, dar până la urmă am reușit să ajungem la destinație”, ne-a declarat directorul sportiv al echipei păncene, Raul Cioran.

Pentru stagiul de pregătire, antrenorii echipei din Panciu vor pune baza pe ședințele de pregătire, dar și evoluția jucătorilor din „amicale”. „Pe durata stagiului de la Frasin ne propunem să ne readaptăm organismul la efort, să îmbunătățim calitatea pregătirii fizice a jucătorilor, relațiile de joc și să punem la punct planurile tactice pentru returul ligii a treia”, a spus Serea.

Pe durata cantonamentului, FC Panciu va disputa și câteva partide de verificare în compania unor echipe din zonă. „Fotbaliștii vor beneficia de condiții excelente de cazare, dar și de antrenament. În plus, antrenorii vor avea la dispoziție câteva trasee dure pentru alergările de anduranță”, a spus președintele grupării păncene, Mihai Popescu.

Luni, test de verificare cu Aerostar Bacău

Pe durata șederii în nordul Moldovei, păncenii vor susține și câteva jocuri de verificare. Până acum au fost stabilite amicale împotriva colegelor de serie, Aerostar Bacău (pe 30 ianuarie) și Rapid CFR Suceava (pe 5 februarie, pe terenul din Vatra Dornei). Alte meciuri de verificare pentru FC Panciu: pe 11 și 18 februarie o „dublă” cu Politehnica Galați, pe 25 februarie: cu formația Conpet Cireșu (Brăila), la Panciu.

articol scris de George Dumitru
foto:Monitorul de Vrancea

28 Jan. 2012, 07:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă