Căinari, impresionat de stilul noului antrenor al Forestei. „Știe cum să motiveze jucătorii pentru a dat totul pe teren și la antrenamente”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2016, 14:15 Pregătiri, amicale
Căinari, impresionat de stilul noului antrenor al Forestei.**

Lotul Forestei s-a întors ieri dimineață din stagiul de pregătire centralizată de la Câmpulung Moldovenesc, și dat fiind timpul scurt rămas până la reluarea sezonului oficial, jucătorii n-au primit liber din partea antrenorului Adrian Iencsi. Ieri după-amiază au avut în program un antrenament pe stadionul Areni, urmând ca astăzi gruparea suceveană să întâlnească formația de liga a III-a Petrotub Roman, într-un meci de pregătire, pe teren propriu. Cu acest prilej, vor debuta în tricoul Forestei ultimii doi fotbaliști sosiți la echipă, este vorba de fundașul central Daniel Lung și de atacantul Vlad Bujor.

În altă ordine de idei, mijlocașul Cornel Căinari s-a declarat mulțumit de modul în care a decurs cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc. „S-a muncit bine, iar toți jucătorii s-au angrenat așa cum trebuie la efort, conștienți fiind de exigența antrenorului și de concurența existentă la echipă. M-a impresionat plăcut stilul de muncă al lui Adrian Iencsi, un antrenor modern, care știe cum să motiveze jucătorii pentru a dat totul pe teren și la antrenamente”, a declarat fotbalistul în vârstă de 27 de ani.

În afară de Vlad Bujor și Daniel Lung, lista de achiziții a grupării sucevene din acest sezon cuprinde nume importante, precum Bogdan Rusu, Marius Matei, Răzvan Avram (toți trei de la FC Brașov), Alin Mutu (U Cluj), Cornel Căinari (Bucovina Pojorâta), Constantin Ferariu (CSM Sighetu Marmației), Andrei Burcă, Constantin Drugă (ambii de la SC Bacău) și fostul internațional de juniori Andrei Cerlincă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: gazetasv.ro

Marius ANGHEL 22 Jul. 2016, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă