Buziuc merge și în Antalya cu FC Vaslui!

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 13:25 Pregătiri, amicale
Buziuc** merge și în Antalya cu FC Vaslui!

Chiar dacă Sporting și FC Vaslui nu s-au pus încă de acord, golgeterul alb-verzilor, Alex Buziuc, a primit acceptul grupării sucevene de a face deplasarea și în Antalya cu echipa patronată de Adrian Porumboiu, în al doilea stagiu de pregătire centralizată al iernii.

„I-am permis lui Buziuc să se pregătească în continuare sub comanda lui Viorel Hizo, urmând ca după întoarcerea formației FC Vaslui din Turcia să punem la punct toate detaliile contractuale ce țin de acest transfer. Din câte am înțeles, Alex s-a descurcat bine în cantonamentul din Spania, fiind printre cei remarcați la antrenamente de către staff-ul tehnic”, a declarat managerul CS Sporting, Ciprian Anton.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani a apucat să debuteze pentru FC Vaslui la mijlocul săptămânii trecute, în partida pe care moldovenii au câștigat-o cu scorul de 3-0, în Spania, împotriva grupării chineze Shanghai East Asia. Buziuc a fost utilizat pe toată durata reprizei secunde, pe posturile de mijlocaș dreapta și stânga. Alex a evoluat dezinvolt, fiind felicitat de staff-ul tehnic al vasluienilor la finalul întâlnirii.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă