Bucovina Pojorâta își reia activitatea luni. Sucevenii cauză jucători să acopere posturile deficitare

Marius ANGHEL 13 Jan. 2016, 13:43 Pregătiri, amicale
Bucovina Pojorâta își reia activitatea luni.** Sucevenii cauză jucători să acopere posturile deficitare

Fotbaliștii Bucovinei Pojorâta savurează în prezent ultimele zile de vacanță, ținând cont că pregătirile pentru partea a doua a campionatului vor debuta luni, pe 18 ianuarie. În condițiile în care sucevenii au încheiat sezonul de toamnă pe locul 11 în ierarhia Seriei I, obiectivul echipei nu poate fi altul decât menținerea în eșalonul secund.

„Obiectivul nostru imediat este să evităm ultimul loc direct retrogradabil, după care să avem o evoluție bună în play-off, care să ne permită prezența pe mai departe în Liga a 2-a”, a declarat antrenorul principal Dănuț Mândrilă.

Pentru îndeplinirea acestui deziderat, este clar că e nevoie de o primenire a lotului de jucători, în condițiile în care portarul Jan Turiță, fundașii Alin Răzlog, Vlăduț Patca, și Nicușor Kuruc, și mijlocașii Alin Pădurariu și Paul Colța au încheiat în această iarnă conturile cu formația suceveană. Un alt jucător, este vorba de Cornel Căinari, a primit acceptul clubului de a pleca în pregătiri cu gruparea de Liga 1 CSMS Iași, urmând să părăsească și el echipa în eventualitatea în care-l va convinge pe italianul Nicolo Napoli de calitățile sale.

„Pentru completarea lotului trebuie să mai aducem 3-4 jucători, posturile deficitare fiind fundaș central, mijlocaș central și atacant. În perioada următoare așteptăm în probe mai mulți jucători din ligile inferioare și sper să putem alege din aceștia fotbaliștii de care avem nevoie”, a precizat directorul tehnic Bogdan Grosu.

Bucovinenii și-au perfectat deja și primele meciuri amicale din intersezon, urmând să se confrunte în zilele de 25 și 27 ianuarie cu Dacia Unirea Brăila, formație care va efectua stagiul de pregătire centralizată la Câmpulung Moldovenesc, între 20 și 30 ianuarie.

Pe 27 februarie, în primul meci oficial din 2016, echipa din Pojorâta va primi vizita formației CS Balotești, clasată cu un loc mai sus în clasamentul Seriei I.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Jan. 2016, 13:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă