Bucovina Pojorâta a început pregătirile cu un lotul serios remaniat. Trei jucători au plecat, iar alții șase au venit în probe

Marius ANGHEL 19 Jan. 2016, 16:37 Pregătiri, amicale
Bucovina Pojorâta a început pregătirile cu un lotul serios remaniat.** Trei jucători au plecat, iar alții șase au venit în probe

Formația Bucovina Pojorâta, ocupanta poziției a 11-a la jumătatea sezonului în liga secundă, a început luni, 18 ianuarie, pregătirile pentru partea a doua a campionatului. Chiar dacă oficialii clubului anunțau la sfârșitul anului trecut încheierea pe cale amiabilă a contractelor cu șase jucători, este vorba de portarul Jan Turiță, fundașii Alin Răzlog, Vlăduț Patca și Nicușor Kuruc, și mijlocașii Alin Pădurariu și Paul Colța, ulterior pe lista plecărilor au mai apărut trei nume.

Dacă atacantul Sebastian Rus a preferat să-și continue cariera la echipa clujeană Unirea Jucu, fundașul Aurel Prundean și mijlocașul Alexandru Ivan au decis să renunțe la activitatea sportivă în favoarea studiilor universitare.

La primul antrenament din 2016 condus de antrenorii Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely au fost prezenți însă destui jucători noi. Mijlocașul Răzvan Bâgu, de la Rapid, și fundașul central Vasile Vitu, de la Bucovina Rădăuți, sunt nume cunoscute iubitorilor fotbalului suceveni, lista venirilor fiind completată de fundașii Andu Moisii (19 ani, de la FC Caransebeș), Florin Balici (21 de ani, Bucovina Rădăuți) și mijlocașii Ionuț Jugaru (21 de ani, ex-Dinamo București, ACS Berceni, FCM Câmpina) și Robert Pâslaru (21 de ani, Farul Constanța). De asemenea, a revenit la echipă și mijlocașul Cornel Căinari, care a susținut probe de joc în această iarnă la gruparea de prima ligă CSMS Iași.

Antrenorul principal Dănuț Mândrilă a anunțat însă că lotul nu este încă definitivat, bucovinenii fiind în discuții avansate cu alți trei jucători. „Am adus la echipă fotbaliști tineri, pentru că avem încredere în dorința lor de afirmare. După o săptămână de reacomodare la efort, pe 27 ianuarie vom începe stagiul de pregătire centralizată, pe care-l vom efectua în localitate. În aceeași zi avem programat și un meci test împotriva colegei de serie Dacia Unirea Brăila, însă suntem și în căutarea altor adversari pentru jocuri amicale”, a declarat Dănuț Mândrilă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Jan. 2016, 16:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă