Bradu a terminat cantonamentul de la Herculane

07 Feb. 2012, 11:49 Pregătiri, amicale
Bradu** a terminat cantonamentul de la Herculane

Echipa argeșeană de Liga a III-a Atletic Bradu a încheiat, du­minică, pregătirea de la Bă­ile Herculane, Florin Pampea ținându-și elevii în pregătire centralizată o săptămână.

De bază în acest canto­na­ment a fost pregătirea fizică, ar­geșenii făcând zilnic câte două an­trenamente. „A fost o săptămână grea, în care s-a pus bază pe pre­gătirea fizică. Băieții au răs­puns bine și am fost mulțumit de munca pe care am depus-o. Am avut și ceva probleme medicale, dar minore. S-au mai acuzat du­reri ori mici accidentări, dar nu s-a stat deoparte decât câte o zi. Zilnic am avut câte două antrena­men­te, inclusiv joia, când am ju­cat amical. Chiar și duminică, a­tunci când am plecat, am făcut an­trenament. După-amiaza, mer­­geam la sala de forță sau la te­ren, dar pe care era zăpadă”, ne-a spus, ieri, antrenorul lui Bra­du, Florin Pampea.

De bază în acest canto­na­ment a fost pregătirea fizică, ar­geșenii făcând zilnic câte două an­trenamente.

Egal cu Minerul Mătăsari

Alb-verzii au remizat în al patrulea amical al iernii, 1-1 (1-1) cu Mi­ne­­rul Mătăsari, pe terenul din Herculane. Pentru argeșeni au jucat: Pampea – Popa, Velianu, Căldăraru, Frăsineanu – Enache, Fieraru, Co­jo­ca­ru Popescu – Nicu Bogdan și Păvăluță, pe parcurs mai intrând Mu­șat, Mu­rineanu, Monea, Chelu, Soare și Preda. „A fost un joc bun, cu o primă repriză la discreția noastră. În partea a doua s-a mai echilibrat. Am fost mulțumit de băieți. Am câștigat trei amicale și am remizat în a­cesta”, ne-a spus antrenorul Pampea. La Herculane n-au jucat deloc Șerban, Diță, Cosmin Ion și Anghelina.

Miercuri, amical cu Școala Dani Coman

Atletic Bradu va avea un pro­gram încărcat, în urmă­toa­rele două săptămâni. Astfel, mier­curi la prânz este pro­gra­mat amicalul cu Fotbal Club Da­ni Coman, iar sâmbătă, cu Dră­gănești Olt. Săptămâna vii­toare, Pampea intenționează să mai joace două amicale, u­­nul cu ALRO Slatina, miercuri, și altul cu Chindia Târgoviște, sâmbătă, ambele jocuri pe tere­nul sintetic din Bradu.

Articol scris de Silviu Mihai

07 Feb. 2012, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă