Botoșanenii au încheiat cu bine primul cantonament

29 Jan. 2012, 20:05 Pregătiri, amicale
Botoșanenii au încheiat cu bine** primul cantonament

Lotul echipei FC Botoșani a revenit astăzi din cantonamentul de la Câmpulung și urmează ca pe 2 februarie să plece în cel de al doilea stagiu de pregătire, în Antalya.

Jucătorii echipei FC Botoșani au scăpat de cea mai grea perioadă a pregătirii de iarnă. Timp de zece zile aceștia au avut o misiune dificilă în cantonamentul de la Câmpulung unde au avut de suportat pe lângă antrenamentele foarte dure și temperatura scăzută.

Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani spune că jucătorii s-au pregătit foarte bine și cel mai important nu au suferit accidentări grave.

„Ne putem declara mulțumiți după primul stagiui de pregătire. A fost un cantonament dur din toate punctele de vedere. Și clima, și suprafața pe care s-a alergat dar băieții au înțeles că fără muncă și fără o pregătire bună nu pot face față în campionat. Au apărut unele mici accidentări din cauza suprafeței de alergare dar sperăm să le rezolvăm până la plecarea în Antalya. Toți jucătorii care au fost la Câmpulung vor merge și în Antalya cu excepția a trei juniori. Ei vor rămâne în vederile noastre și se vor pregăti cu noi după ce revenim din Antalya”, a spus Alin Bejan.

sursa: BT Online

29 Jan. 2012, 20:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă