Bosoi pleacă dezamăgit după opt ani petrecuți la Brăila: „Meritam să fiu altfel tratat”

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 14:30 Pregătiri, amicale
Bosoi pleacă dezamăgit după opt ani petrecuți la Brăila:**

Primul fotbalist brăilean care începe pregătirile în vederea sezonului de primăvară este Gabriel Bosoi. Fostul „căpitan” al echipei CF Brăila pleacă astăzi la ora 15.00 la Iași, iar vineri dimineață, la ora 10.30, se prezintă la reunirea lotului formației pregătite de Marius Lăcătuș, CSMS Iași.

„Vacanța s-a terminat pentru mine, am fost în Republica Dominicană, unde am petrecut o săptămână minunată și unde am uitat de greutățile pe care le-am întâmpinat anul trecut la CF Brăila. Plec joi la Iași (n.r. astăzi) cu un microbuz al unei firme de transport pentru că la Brăila nu mi-am permis să-mi cumpăr o mașină proprie, asta nu că nu mi-aș fi dorit. Abia aștept să începem antrenamentele și meciurile oficiale. Visul oricărui fotbalist este acela de a ajunge în primul eșalon și eu voi lupta alături de viitorii mei colegi să promovăm CSMS Iași în Liga I. În acest an voi împlini 27 de ani, era momentul să fac acest pas foarte important din cariera mea de fotbalist. Sper să joc cinci ani la cel mai înalt nivel”, a declarat Gabriel Bosoi.

După opt ani petrecuți la CF Brăila, unde a fost unul dintre jucătorii importanți ai grupării de la Dunăre, Bosoi spune că pleacă la Iași dezamăgit de tratamentul la care a fost supus de conducerea grupării brăilene, care, ca să-i acorde transferul la CSMS Iași, l-a pus să semneze că renunță la salariile restante.

„Ca să primesc acordul de transfer a trebuit să renunț la cele cinci salarii restante. Pentru ceea ce am făcut eu pentru CF Brăila cred că meritam să fiu altfel tratat. Știind care este situația clubului poate nici nu aveam pretenția să le primesc pe toate, dar măcar unul-două aș fi meritat. Sunt profund dezamăgit de modul în care am fost tratat de conducerea clubului. Asta este, am jucat pe gratis cinci luni. Nu m-am certat cu nimeni de la fostul meu club, plec cu inima deschisă și sunt convins că din sezonul următor CSMS Iași va juca în prima ligă”, a continuat Gabriel Bosoi.

Fotbalistul nu i-a uitat pe cei care i-au fost alături în momentele dificile: „Suporterii au fost întotdeauna alături de mine, le mulțumesc pentru încurajările lor și le doresc sănătate și multe realizări în acest an”.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă