Boroiban a revenit la CSM Rm. Vâlcea

30 Jun. 2009, 12:00 Pregătiri, amicale
Boroiban a revenit** la CSM Rm. Vâlcea

CSM Rm. Vâlcea s-a reunit luni seara, în Zăvoi, alb-albaștrii reluându-și pregătirile pentru noul sezon sub comanda aceluiași antrenor, Alin Artimon.

 

Din vechiul lot, deja au părăsit Zăvoiul opt jucători, aflați la final de contract: Mihuț, Roszel, Disney, Stromajer, Săceanu, Vătavu, Kutlacik și Orac. Dintre aceștia, doar pentru Vătavu și Săceanu mai sunt ceva șanse de prelungire  a contractului. De la reunire a lipsit doar golgeterul echipei vâlcene, Enache Câju, care, cu acceptul conducerii clubului își caută echipă în Liga I, după ce a ratat transferul la Amkar Perm (Rusia). În Zăvoi este ceva tensiune, după ce jucătorii nu și-au primit încă ultima rată de contract.

 

La capitolul noutăți, CSM stă deocamdată foarte slab. Certitudini sunt doar revenirile lui Onofrei și Boroiban, care revin după împrumuturile la Călărași și respectiv Lupeni. În plus, au venit în probe 10 jucători tineri, de perspectivă.  „Sunt în probe jucători de la ligile inferioare care au recomandări bune sau pe care îi știm. Miercuri vom face un joc școală și vom decide cine dintre noii-veniți va rămâne și cine nu”, a anunțat antrenorul Artimon.

articol scris de Adi Georgescu

30 Jun. 2009, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă