Bona a avut 30 de jucători la reunirea Unirii. Cinci achiziții au brașovenii până în acest moment

Marius ANGHEL 15 Jul. 2015, 12:50 Pregătiri, amicale
Bona a avut 30 de jucători la reunirea Unirii.** Cinci achiziții au brașovenii până în acest moment

Unirea Tărlungeni a dat, marți dimineață, start pregătirii pentru noul sezon de Liga 2. Antrenorul Daniel Bona a avut la dispoziție la primul antrenament circa 30 de jucători. Foarte mulți dintre cei care au evoluat în campionatul recent încheiat au fost la reunire, noutățile cu nume ar fi revenirile lui Liviu Nicolaie și Ioan Șerban de la Juventus București și Vasile Petra de la Avântul Reghin. Alți doi jucători importanți transferați de Unirea în această vară sunt mijlocașul Bogdan Minciună, tot de la Juventus, și fundașul Marius Burlacu de la Olimpia Satu Mare.

„Am avut 30 de jucători la primul antrenament din care mulți tineri. Mă bucur că mulți dintre jucătorii din sezonul trecut vor continua la noi, iar faptul că Liviu Nicolaie, Ioan Șerban, Vasile Petra, Bogdan Minciună și Marius Burlacu au acceptat să vină la noi este un plus pentru această echipă. Mai așteptăm în aceste zile un răspuns de la Dâlbea, Istrofor și Vlăsceanu. În următoarele zile vom organiza câteva trialuri pentru că avem nevoie de jucători tineri pentru noul sezon”, a declarat Dan Bona pentru Monitorul Expres.

În următoarea perioadă, echipa brașoveană se va pregăti la baza proprie, iar în perioada 28 iulie – 8 august are programat un cantonament. „Avem condiții bune de pregătire la Tărlungeni, astfel că nu avem motive să căutăm alte terenuri pentru antrenamente. Am programat vizita medicală pentru 22 și 23 iulie, iar înaintea cantonamentului vom juca și un meci amical cu CS Afumați pe 25 iulie. Vom juca mai multe meciuri de pregătire în această vară, printre care pe 29 iulie cu FCM Baia Mare, iar pe 15 august cu FC Brașov”, a mai spus antrenorul Unirii.

Flavius Iaru, Sorin Marin, Rareș Forika, Remus Dănălache, Sergiu Brujan, Ionuț Chirciu, Mălin Șerban, Octavian Poenaru, Tudor Galan, Nicolae Albert și Bogdan Cârstean au fost și ei la primul antrenament al echipei din Tărlungeni.

Marius ANGHEL 15 Jul. 2015, 12:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă