Blănaru: „E o problemă că nu avem meciuri în picioare, dar avem avantajul că s-a menținut același lot”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 16:59 Pregătiri, amicale
Blănaru:**

Mijlocașul de bandă al celor de la FC Olt Slatina, Ștefan Blănaru, crede într-un parcurs bun, în minireturul ce se apropie, chiar dacă echipa a întâmpinat probleme în perfectarea mai multor amicale. Jucătorul de bandă spune că lotul este omogen, având în vedere faptul că nu au existat multe modificări în această iarnă.

Slătinenii au susținut, deocamdată, un singur amical, iar vremea rea continuă să le pună probleme în ceea ce privește pregătirea. Mijlocașul de bandă al celor de la FC Olt, Ștefan Blănaru, spune însă că lotul este omogen, iar lipsa amicalelor nu va cântări prea mult.

„E o problemă că nu avem meciuri în picioare, dar avem avantajul că s-a menținut același lot. Mai este și vremea aceasta, este destul de greu să lucrezi cu mingea, dar se fac eforturi pentru deszăpezirea terenului, să ne antrenăm în condiții cât mai bune. Ne-am mișcat destul de bine în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, am câștigat, nu am primit gol, cred că a fost un joc bun”, a declarat mijlocașul de bandă al celor de la Slatina.
 
„Sperăm să ne luăm revanșa cu CS Mioveni”
 
Slătinenii vor susține primul meci oficial al anului în compania celor de la CS Mioveni, formație în fața căreia au suferit singura înfrângere pe teren propriu a actualului sezon. Mijlocașul de bandă speră într-un rezultat pozitiv, astfel încât echipa să-și mențină locul de play-off.
 
„Sperăm să ne luăm revanșa cu CS Mioveni. Este singurul meci pierdut acasă, ne va aștepta un joc greu, dar sunt convins că vom obține un rezultat bun. În orice caz, meciurile oficiale sunt total diferite față de cele de pregătire. Este o altă miză, o altă încărcătură, concentrarea este cu totul alta”, a mai spus Blănaru.
 
Meciul din deplasare cu CS Mioveni este programat pe 28 februarie, atunci când trebuie să înceapă meciurile rămase de disputat din retur. În situația în care vremea va fi nefavorabilă, startul campionatului ar putea fi amânat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 16:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă