Bihorul a bătut UTA cu 2-0

29 Jul. 2009, 11:53 Pregătiri, amicale
Bihorul a bătut UTA cu 2-0

 

„Bătrâna Doamnă”, UTA, a fost învinsă la Oradea, de FC Bihor, cu scorul de 2-0. Antrenorul arădenilor, Ionuț Popa a promis răzbunare, nu pentru rezultat ci pentru că a considerat că orădenii au jucat dur.

 

 

Bihorul și-a continuat seria jocurilor de pregătire în compania unei colege de serie și rivale de-o viață, UTA. Partida, disputată pe Stadionul Iuliu Bodola, a fost câștigată de bihoreni cu 2-0.

 

 

Cu cinci minute înainte de pauză, Lukacs a centrat în fața porții, iar Lupașcu, venit în viteză, a trimis în plasă din doi metri deschizând scorul. La zece minute după reluare, Bucur a marcat un gol frumos, cu un șut cu efect, în vinclu, stabilind scorul final: 2-0.

 

 

Spiritele au fost destul de încinse pe teren, s-a pus osul la bătaie, iar fundașul orădenilor, Tînc, a sfârșit eliminat la sfârșitul partidei.

 

 

Ionuț Popa a răbufnit la final, spunându-le antrenorilor lui FC Bihor, Ioan Petcu și Horică Rădulescu: „Sunteți niște măgari, dar nu vă rămân dator. Vă aștept pe 22 august la Arad, în etapa a doua. Nu vă rămân eu dator”, a amenințat Popa.

 

 

La vestiare, acesta a continuat să-și păstreze linia și i-a mai avertizat pe orădeni: „Acum m-ați făcut, ați dat în noi cum ați vrut, ne-ați decimat, dar la Arad vă iau de la vestiare”, a spus Popa.

 

 

O fază amuzantă s-a petrecut la mijlocul reprizei a doua când o minge a poposit la peluza dinspre tabelă, unde se aflau câțiva suporteri arădeni. Aceștia nu au mai dorit să înapoieze balonul lui Fildan și au început să joace tenis cu piciorul. Publicul orădean i-a taxat pe arădeni dar aceștia și-au văzut de treabă până în momentul când un steward a solicitat înapoierea obiectului muncii. Profitând de moment, centralul Danșa a hotărât să ofere celor două echipe o pauză de hidratare, iar jocul a continuat.

 

FC Bihor – UTA 2-0 (1-0) 

Au marcat: Lupașcu 40, Bucur 55

 

FC Bihor: Pascal (46 Fildan) – Țârcă, Muscă (66 Ambruș), Tînc, Kelemen (70 Cozma) – Opriceană (65 Balla) – C. Străuț (70 Filip), Floruț (68 Molnar) – Bucur (75 Ban) – Lupacu (75 Andor), Lukacs (65 Sanda). Antrenor: Ioan Petcu.

 

UTA: Mârne – Bilia, Pascariu, Popuca, Draia – Riviș, Chindriș, Drida, Purece – Paina, Pavel. Au mai jucat: Polgar, Gâlcă, Apostol, Furdean, Gornic, Fritea, Nădăban, Mutulescu și Leucuța. Antrenor: Ionuț Popa.

 

Arbitri: Ciprian Danșa – Carmen Neagu (ambii Oradea), Iulius Timar (Marghita).

 

Sursa: bihoreanul.ro

29 Jul. 2009, 11:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă