Bardu și un mijlocaș ghanez, noutățile slătinenilor de la reunire. Oprescu: „Nu ne-am despărțit de nimeni. Mai așteptăm un atacant”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2015, 15:29 Pregătiri, amicale

FC Olt Slatina a sunat adunarea, la prima ședință de pregătire din acest an susținută la Baza Sportivă „Metalurgistul” fiind prezenți 24 de jucători. Sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, slătinenii au făcut un prim antrenament ușor bazat pe alergări și exerciții de forță. Cristian Bardu și mijlocașul ghanez Lukman Alhassan sunt noutățile din lotul divizionarei B slătinene. Nuno Claro este răcit și nu a putut să-și reia ședințele de pregătire sub comanda antrenorului Dan Oprescu.

Oficialii de la FC Olt Slatina au confirmat că au ajuns la un acord cu mijlocașul de bandă Cristian Bardu, ce s-a alăturat lotului. În probe se află și un mijlocaș ghanez, Lukman Alhassan, pe care Dan Oprescu vrea să-l vadă la lucru în această perioadă. Portarul Nuno Claro a lipsit de la primul antrenament, fiind răcit.

Tehnicianul Dan Oprescu spune că în această pauză competițională nu s-a despărțit de niciun jucător. Acesta și-ar dori ca fundașul dreapta Aleksandar Radovic să continue la gruparea slătineană.

„Ca noutăți în lot îl avem pe Bardu, care revine la echipă. Cu el lucrurile s-au rezolvat, probabil că el va și semna, cert este că băiatul este deja la antrenament. La ședințele de pregătire ni s-a alăturat și un jucător de culoare, soția lui este slătineancă, noi vrem să-l vedem în perioada aceasta. Mai așteptăm un atacant. Nu ne-am despărțit de nimeni în această iarnă. Suntem în discuții în continuare cu Radovic. O să vedem dacă va accepta prelungirea contractului, pentru că înțelegerea lui a expirat în această iarnă”, a spus Oprescu.

Lotul de jucători va efectua, vineri, vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Craiova. Antrenorul Dan Oprescu a vorbit despre programul echipei din această perioadă. „Am avut 24 de jucători la primul antrenament, care a fost unul ușor, bazat numai pe alergări și exerciții de forță. Vineri, vom face vizita medicală la Craiova, apoi o să intrăm serios în pregătire. Săptămâna viitoare vom face câte două antrenamente pe zi, astfel încât până la plecarea în cantonament să ajungem la parametri optimi”, a spus Oprescu.

Lotul echipei FC Olt Slatina prezent la reunire: Răducu Mogoșanu, Nuno Claro, Miluță Blănaru, Ionuț Bogdanovici, Cristian Căpățînă, Marin Covalschi, Marius Curtuiuș, Ionuț Fâșie, Robert Gherghe, Daniel Giura, Alin Gligor, Alin Ignea, Dan Leucuța, Ilie Morariu, Florin Ștefan, Mădălin Mihăescu, Răzvan Dobricean, Bobi Verdeș, Cristian Bardu, Dumitru Rogoveanu, Vasile Gheorghe, Ionuț Coțofană, Ionel Dinu, Emanoil Rezeanu, Ionuț Ciurea, Lukman Alhassan.

Text și foto: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 08 Jan. 2015, 15:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă