Baicu și Daouda se antrenează cu SCM Pitești

21 Jul. 2012, 12:37 Pregătiri, amicale
Baicu și Daouda** se antrenează cu SCM Pitești

Ilie Baicu și Mariko Daouda se antre­nează de două zile cu nou-promo­vata în Liga a III-a SCM Argeșul Pi­tești. Banca tehnică a alb-violeților are nevoie de experiența celor doi pe linia de fund, însă doar primul are șanse reale să rămână la echipă.

Baicu a mai jucat în Liga I pentru FC Argeș, Dacia Mioveni, FC Vaslui și CS Mioveni și este liber de contract, după ce la finele sezonului trecut și-a terminat înțelegerea cu echipa din Mio­veni. Mariko Daouda a jucat și el pen­tru FC Argeș și CS Mioveni în Liga I, dar și pentru U Craiova și Dinamo și este și el liber de contract, întor­cân­du-se recent din China. Daouda are în­să u­nele probleme cu viza de intrare în Ro­mânia, și asta este un impe­di­ment în transferul său la SCM Argeșul Pi­tești.

Altfel, în această dimineață, la 9.30, pe terenul II de la Stadionul Nicoale Dobrin va avea loc un meci amical între SCM Argeșul Pitești și Atletic Bradu, primul joc de pregătire pentru piteșteni și al doilea pentru alb-verzi, după cel de aseară cu FC Dani Coman.

Articol scris de Silviu Mihai

21 Jul. 2012, 12:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă