„Aviatorii” lui Cornel Elisei și-au reluat pregătirile, iar miercuri vor susține primul joc oficial

Marius ANGHEL 15 Jul. 2014, 15:55 Pregătiri, amicale

Vă amintiți replicile din BD? Sigur că vi le amintiți! Cum ați putea uita reacția lui Gogu Steriade în momentul în care o aude pe stewardesă spunând „legați-vă, legați-vă…”? Ei bine, dacă la divizionara B Sport Club Bacău, termenul „legați-vă” i-ar da fiori (de cățuse) lui Gogu Steriade (și nu numai lui), în schimb la cealaltă echipă de fotbal a orașului, Aerostar, „legați-vă” înseamnă chiar „legați-vă centurile”.

Luni dimineață, „aviatorii” conduși de Cornel Elisei si-au legat centurile si au decolat spre o noua editie de liga a treia. O editie care are multe necunoscute (nu se stie când va incepe si in ce format se va desfasura), dar care anunta inca de pe acum o certitudine: Aerostar va interpreta un rol de protagonista.

Tase în locul lui Boghi

Spre deosebire de anul trecut, când si-a gasit cu greu antrenor (pe care l-a schimbat apoi in mai multe rânduri) si când si-a consolidat lotul in etape, acum, Aerostarul are ideile clare. Mizeaza pe acelasi tehnician cu care a câstigat play-out-ul (Cornel Elisei) si pe un lot OK. Divizionara C bacauana s-a despartit de mijlocasul Marius Dobos si de atacantul Gabi Boghian, dar are pregatiti inlocuitori pe masura.

In avanposturi va miza pe fostul atacant al FCM Bacau, Marian Tanase, prezent ieri, la reunire, iar, de astazi incolo, vor sustine probe mai multi jucatori veniti de la Galati, Vaslui si Focsani. Nu ar fi exclus ca Aerostarul sa ia fotbalisti si de la Sport Club, mai ales in conditiile in care divizionara B are viitorul incert.

Încep cu Vitis Suletea

Pentru Aerostarul, insa, viitorul bate la usa. Odata cu primul meci oficial al sezonului, programat chiar mâine, de la ora 17.30, la Bârlad, contra vasluienilor de la Vitis Suletea, in faza intâi a Cupei României Timisoreana.

„Nu este usor sa joci la doar dupa zile dupa ce ti-ai reluat pregatirile, dar ne supunem situatiei”, a declarat antrenorul Cornel Elisei.

„Obiectivul nostru este de a face o figura cât mai frumoasa in campionat. Asta nu inseamna ca neglijam Cupa, mai ales ca avem un blazon de aparat”, a declarat presedintele sectiei de fotbal a Aerostarului, Valerian Voicu, care pariaza si in sezonul 2014-2015 pe o serie de elemente tinere, crescute in propria curte. Va amintiti replicile din BD? „Numai mutre noi…”.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 15 Jul. 2014, 15:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă