„Avem 24 de jucatori din care 3 portari si 4 juniori”

27 Jul. 2009, 11:01 Pregătiri, amicale

 

Tehnicianul „fanionului”, Ștefan Apostol a remarcat la capitolul minusuri dupa cantonamentul de la Câmpulung subțirimea lotului, care contine doar 24 de jucatori. „Nu trebuie să omitem faptul că din lotul de 24 deplasat la Câmpulung, am avut trei portari și patru juniori. Cred că ne mai trebuie un fundaș central de picior stâng”, a declarat pentru Monitorul de Botosani, Ștefan Apostol, care a admis ca echipa sufera inca la capitolul omogenitate.

 

Apostol spune ca jucatorii sunt cat de cat la parametrii optimi și e mulțumit că jucătorii s-au ferit de accidentări chiar dacă efortul pe care l-au depus a fost uriaș. Momentan, singurul jucător cu probleme medical din lot e Ciornei.

 

„Din punctul meu de vedere cred că ne-am atins parametrii pe care i-am dorit, lucru care este îmbucurător. Jucătorii s-au angajat la un efort fantastic și țin să-i felicit pentru modul în care s-au prezentat. Un aspect pozitiv este lipsa accidentărilor, de tip muscular, gen rupturi sau întinderi, pentru că încă odată vă spun că efortul pe care l-au făcut a fost uriaș. În afară de Ciornei, care s-a accidentat la joc, nu am avut niciun fel de probleme medicale”, a spus Stefan Apostol.

 

Juniorul Stefanut favorit la postul de titular, acesta având avantajul că a stat în retur în preajma echipei. Antrenorul botoșănean s-a declarat mulțumit de toți juniori pe care i-a avut la dispoziție în cantonamentul din Câmpulung.

 

„Deocamdată, Nicolae Ștefan e favorit la titularizare, el având și avantajul că a stat un retur în preajma echipei, însă ca oricare jucător, nu e bătut în cuie în primul «11». Concluzia este că toți juniorii mi-au plăcut (Daniel Hritcu, Mihai Bordeianu)”, a afirmat „principalul botoșănenilor.

 

Alex Balaban va fi în viziunea lui Apostol noul inlocuitor său înlocuitor în primul „11”, acesta luându-i fața noului venit Alin Simion de la Inter Gaz.

 

„Nu e nimeni de neînlocuit, cu atât mai puțin Ștefan Apostol. V-am spus de la început că, în concepția mea, meseria de antrenor nu este compatibilă cu cea de jucător, motiv pentru care Ștefan Apostol nu va mai fi jucător de bază la FC Botoșani”, a declarat Stefan Apostol, care urmeaza sa-l foloseasca cel mai probabil in centru pe Alex Balaban.

 

Secundul Codreanu i-a luat fata lui Rentea pe stanga. Dupa plecare lui Florin Acsinte la Dinamo II, pe flancul stâng al apărării botosaneane, noul titular urmeaza sa fie secundul Cornel Codreanu, care i-a luat fata mai tanarului Cosmin Rentea.

 

Jucatorii lui FC Botosani revin din nou la munca azi. Fotbalistii fanionului își vor relua de astăzi antrenamentele pe Municipal în vederea pregătirii noului sezon competițional care va debuta pe 15 august. „Pregătirea nu s-a încheiat odată cu acest cantonament de la Câmpulung, ci va continua și în perioada următoare dar și pe tot parcursul campionatului. Vreau din partea lor concentrare maximă pe tot parcursul sezonului pentru a nu avea surprize nedorite și le-am transmis că nu accept niciun fel de rabat de la efort”, a declarat tehnicianul Ștefan Apostol.

 

Sursa: botosaneni.ro

27 Jul. 2009, 11:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă