Au renunțat la ivorian!

19 Feb. 2009, 09:02 Pregătiri, amicale
Au renunțat la ivorian!

Doar câteva zile a rezistat în probe la Municipal jucătorul originar din Coasta de Fildeș, ajuns la Târgoviste de la … Pitești ! Oumar Faye nu a făcut ieri deplasarea cu delegația târgoviștenilor la Giurgiu, pentru amicalul cu Dunărea, câștigat de gazde cu 4-3 (3-2), fiind anunțat de conducere că este liber să-și încerce norocul în altă parte.

 

„Într-adevar, s-a renunțat la Oumar Faye. Nu se ridica la nivelul cerințelor eșalonului doi”, a confirmat pentru www.liga2.ro delegatul lui FC Municipal, Severin Anghelinu. Altfel, juniorul Adrian Surugiu (Școala de Fotbal Gică Popescu), s-a întors acasă la Craiova la sfârșitul săptămânii trecute, acuzând o accidentare. Șansele ca tânărul fotbalist să prindă lotul FCM-ului pentru retur sunt destul de reduse.

 

OK la testele fizice

Lotul lui FCM Târgoviște a avut programată în zilele de luni și marți vizita medicală, efectuată la Cabinetul de Medicină Sportivă din incinta Spitalului Județean Dâmbovița. Toți fotbaliștii au trecut testele, unii dintre ei chiar cu rezultate excelente, vezi cazurile experimentaților Beniamin Popescu sau Necatu.

 

„Nu au fost probleme de niciun fel. În continuare, fotbaliștii lui Municipal vor merge să își facă un set complet de analize”, ne-a declarat as. Rudolf Coșoveanu, omul care supraveghează îndeaproape starea de sănătate a jucătorilor târgovișteni.

 

Articol scris de Ionuț Marin

19 Feb. 2009, 09:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă