ASU Poli începe să se sudeze. A trecut cu 5-2 de Csikszereda, cu Krausz și Cornel Predescu printre titulari

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 13:39 Pregătiri, amicale

ASU Poli a arătat mult mai bine pe teren în amicalul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, desfășurat ieri după amiază, decât în precedentul test cu AFC Hărman, disputat sâmbăta trecută și încheiat la egalitate, scor 0-0. Cu noua achiziție Raul Krausz în primul „11”, dar și cu nou-sositul Cornel Predescu, timișorenii au trecut cu 5-2 de echipa din Liga 3 a lui Robert Ilyes, care a ratat promovarea în Liga 2 în ultima etapă.

Cu noutățile Fișteag, Coadă, Krausz, Ignea, Plămadă și Predescu în primul „11”, ASU Poli a intrat cu avantaj minim la cabine în amicalul cu Csikszereda, scor 2-1. Însă, pe lângă cele două goluri marcate de Cătălin Bădăuță și Ionuț Plămadă, alb-violeții au irosit încă alte trei șanse importante de a înscrie.

În repriza a doua, ambii antrenori au schimbat liniile, însă tot timișorenii au fost cei ce au controlat partida, scrie Druckeria. Trupa lui Bogdan Andone a mai scuturat de trei ori plasa porții adverse, prin Marco Giuricici, Ioan Mera și Marius Staicu. Pe final, bănățenii au mai avut șansa majorării avantajului, însă Țugui și Giuricici au ratat din poziții favorabile.

În repriza a doua au evoluat noutățile Turda, Lazea și Staicu, dar și Deian Sorescu, revenit de miercuri la echipă după experiența din Danemarca.

Pentru echipa din Miercurea Ciuc au înscris László Hodgyai, în prima repriză, și Arthur Györgyi, în partea secundă a jocului.

ASU Poli: Fișteag – Motreanu, Mera, Coadă, Taub – Krausz, Măd. Stancu, A. Ignea – I. Plămadă, Bădăuță, C. Predescu. Au mai jucat: Gakos, Filip – Turda, Bilia, Lazea, Țugui, Sorescu, Giuricici, Ghinescu, M. Staicu, Bîte, Neamțu.

AFK Csikszereda: Nagy Barna – Cătălin Savin, LÅ‘rincz József, BenkÅ‘-Bíró Norbert, Gergely Artur, Jakab Róbert, Csürös Attila, Eder, Soufiane Jebari, Hodgyai László, Bajkó Barna. Au mai jucat: Horváth Adrián, Györgyi Arthur, Bálint Rajmond, Csiszer Balázs, Majzik Adrián.

Amicale disputate până acum de ASU Poli: 11-0 cu Unirea Jimbolia, 10-0 cu Avântul Periam, 5-2 cu Timișul Șag, 7-0 cu Precizia Săcele și 0-0 cu AFC Hărman.

Următorul test pentru timișoreni are loc sâmbătă, atunci când vor încheia și stagiul de pregătire de la Săcele. De la ora 10:00, alb-violeții o vor întâlni pe Olimpic Cetate Râșnov, o altă echipă de Liga 3.

Foto: facebook Politehnica Timișoara

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 13:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă