Artimon, discuție aprinsă cu suporterii: „Găsesc la tot drumul o grămadă de idioți care au pretenția că se pricep și am început să mă cam satur”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 14:26 Pregătiri, amicale
Artimon, discuție aprinsă cu suporterii:**

Ieri, la finalul partidei amicale dintre FC Farul și Dunărea Călărași (0-2), tehnicianul echipei de la malul mării, Alin Artimon a fost luat la rost de suporterii echipei fanion a Dobrogei pentru ultimele rezultate în meciurile amicale și pentru situația actuală a clubului. În apărarea sa, Artimon a specificat faptul că echipa trece printr-o perioadă de oboseală acumulată și că nu scorul a fost cel vizat în aceste partide de pregătire.

„Eu în locul lui Giani Nedelcu l-aș demite pe Artimon, i-aș asculta și pe suporteri și după acest meci l-aș da afară. Echipa asta nu joacă nimic, face transferuri numai după ureche, nu se pregătește, nu se antrenează”, a declarat, într-o manieră ironică, tehnicianul Alin Artimon.

Vizibil iritat de acuzațiile aduse de suporteri, principalul Farului s-a descărcat în fața reporterilor: „Sunt extraordinar de supărat, pentru că găsesc toată ziua la tot drumul o grămadă de idioți, care au pretenția că se pricep și am început să mă cam satur. Acesta este adevărul. Cred că este momentul să discutăm mai serios anumite lucruri. Am avut o discuție clară, că încercăm să construim ceva și mi-am asumat asta. Pe CV-ul meu, pe rezultatele mele, pe cârca mea. Au sosit jucători care orice dobitoc îi vede și își dă seama că au calitate, că sunt jucători buni. Ajungem la niște discuții vizavi de rezultate care nu-și au rostul. Echipa asta, înainte de jocuri, face antrenamente de le sare sângele pe nas jucătorilor. Nu ca să avem prospețime cu Călărași sau cu Agigea. Aceasta este modalitatea în care încercăm să pregătim acest grup de jucători. Dacă vroiam rezultate, băgam prima echipă iar pe cei mici îi lăsam în ultimele 20 de minute iar lucrurile erau clare. Nu caut să mă păcălesc, caut ca cei mici să crească lângă ceilalți. Pentru asta le trebuie minute, minute care în campionat probabil nu le vor prinde. Atunci, dacă nici acum nu le prind? Ce am rezolvat?”.

Așteaptă oferta pentru cantonamentul din Bulgaria

Conducătorii clubului FC Farul nu s-au pripit în alegerea destinației pentru al doilea cantonament de iarnă. Astfel, pe lângă varianta din Antalya, „marinarii” mai au și opțiunea de a merge în Bulgaria.

„Așteptăm oferta, care ar trebui să ajungă în curând. În funcție de oferta de la baza sportivă, se va lua decizia imediat. Am vorbit cu Giani Nedelcu aseară, târziu, pe la 23.00, iar acesta aștepta să trimită prin fax oferta, pentru 30 de inși. Nu știu exact când va fi plecarea. Este posibil chiar astăzi să plecăm, după masă, sau mâine, de dimineață. În funcție de ce ne vor transmite, vom lua o decizie. Acum, practic, mingea este la ei în teren, în Bulgaria”, a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Astăzi, FC Farul va efectua două antrenamente, unul la 10.30 și altul la 16.00.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă