Antrenorii, învinși de echipa lui Mara

25 Jan. 2012, 07:55 Pregătiri, amicale
Antrenorii,** învinși de echipa lui Mara

Dacă în cursul dimineții de marți nu au văzut deloc mingea, utiștii au avut parte de o ședință de pregătire ceva mai „dulce” după-amiază. Pe terenul din Moneasa, acoperit de un strat important de zăpadă, utiștii au primit în sfârșit balonul, doar că prima oară au fost nevoiți să-l mânuiască pe cel oval. „Alb-roșii” au încins o partidă de rugby cu reguli speciale, prilej cu care Calvin Ali Tombaye s-a ales cu porecla „Lomu” din partea lui Bogdan Mara.

Odată făcută încălzirea, s-a trecut și la fotbal. S-a jucat pe teren mare 9 contra 9, lotul fiind împărțit în trei echipe. În două dintre acestea și-au găsit locul și antrenorii Roland Nagy și Dan Stupar, dar cei doi au trebuit să se mulțumească cu „fărâmiturile”, deoarece mini-turneul a fost câștigat de teamul lui Bogdan Mara.

„Albaștrii”, în formula: Smaranda – Raț, Calvin, Nădăban, Neagu, Gâlcă. Cărpinișan, Mara și Capătă, au câștigat ambele partide: 2-1, cu „portocaliii” (Capătă – 2 / Miron) și 1-0 cu „verzii” (Neagu).

Locul doi a fost ocupat de echipa lui Stupar, care s-au impus la limită în fața echipei lui Nagy, după execuția perfectă din lovitură liberă a lui Bucur. „Principalul” utist a contestat îndelung arbitrajul lui Dorin Stana, însă până la ora revanșei rămâne cu amarul gust al ultimului loc. „Campionii, campionii!” au strigat „albaștrii” înainte de a se arunca în zăpadă pentru a sărbătorii cum se cuvine suucesul.

Antrenamentul de marți după-amiază s-a încheiat pentru unii pe holurile hotelului Parc cu exerciții de stretching, iar pentru tinerii din lot în fața stabilimentului, cu gărdulețe și jaloane.

sursa: Sport Arad

25 Jan. 2012, 07:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă