Anghel: „Vrem să fim doar în trecere în Liga a II-a”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 13:08 Pregătiri, amicale
Anghel:**

Divizionara secundă Săgeata Năvodari a programat mâine, pe stadionul propriu, primul meci amical din perioada de pregătire, cu Granitul Babadag (Liga a IV-a a județului Tulcea). Ora de start este 11.00 și doar dacă vremea va fi nefavorabilă (ploaie) întâlnirea nu se va disputa.

„În această perioadă, lucrăm, prin teste, la formarea lotului. Am pierdut mulți jucători, care au ajuns la echipe bune de prima ligă. Îmi doresc ca cei care vor veni să ajungă la nivelul celor care au plecat sau să fie peste valoarea lor. Mai avem amicale cu Delta Tulcea și FC Farul. Selecția va fi până ce vom pleca în al doilea cantonament. Mi-aș fi dorit să începem pregătirea unui meci de Liga I, de Cupa Ligii. Din păcate, ne pregătim de Liga a II-a. Vom avea un obiectiv clar, promovarea. Există regrete mari, că am retrogradat cu 38 de puncte, la egalitate cu FC Brașov”, a declarat Aurelian Băbuțan, managerul general al Săgeții.
 
„Trebuie să facem o echipă nouă. Avem mulți jucători care au semnat, dar la fel de mulți sunt în probe. Ne dorim fotbaliști de calitate, care să ne ajute să revenim pe prima scenă. Ușile lotului sunt încă deschise pentru completări. Obiectivul este posibil. Vrem să fim doar în trecere în Liga a II-a în anul competițional 2014/2015, iar apoi să nu mai picăm”, a spus și antrenorul Cătălin Anghel.

Șansa oferită de autoritățile locale

Aurelian Băbuțan a subliniat ajutorul pe care Săgeata îl primește în continuare de la autoritățile locale din Năvodari. „Meciurile din Liga a II-a le vom juca pe stadionul din Năvodari, ceea ce e o mare bucurie pentru noi. Vreau să-i mulțumesc public primarului Nicolae Matei pentru sprijinul pe care ni-l acordă. După ce au retrogradat, multe echipe s-au desființat ori s-au dezintegrat. E o mare realizare că primarul, viceprimarul Florin Chelaru și consilierii locali ne-au dat șansa de a demonstra că retrogradarea a fost o întâmplare nefericită. Dacă vom promova, vom juca în Liga I pe terenul din Năvodari. Domnul primar a promis că va face acest stadion de Liga I și veți vedea că, în scurt timp, va începe construcția nocturnei, se vor mări tribunele și vestiarele și se vor monta turnichetele. În scurt timp, se va face și un stadion artificial de dimensiuni normale pentru centrul de copii și juniori”, a mai spus Aurelian Băbuțan.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 13:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă