Amendă pentru „grași”

18 Jan. 2012, 14:09 Pregătiri, amicale
Amendă pentru „grași

O parte din lotul lui Ionuț Popa a efectuat miercuri dimineață vizita medicală la Policlinica Sportivă din Iași, urmând ca restul jucătorilor să treacă prin mâinile medicilor joi dimineață. Antrenorul Ionuț Popa a declarat că sunt doi-trei jucători cu surplus de greutate după vacanță, cel mai „gras” fiind Cătălin Popa.

„Sunt câțiva jucători cu kilograme în plus, dar sunt sigur că le vor da repede în perioada de pregătire. Cel mai gras este Cătălin Popa, care are vreo 7 kg în plus. A mâncat fără măsură în vacanță, iar pentru asta va plăti o amendă și va urma un program special de pregătire, pentru a scăpa de kilogramele în plus”, a spus Popa.

Altfel, Popică a afirmat că nu-i va primi la antrenamente pe cei patru jucători puși pe liber în tur, Ghindaru, Florea, Nalați și Orac. „La antrenamente nu-i pot primi, pentru că ei nu intră în planurile mele, dar dacă nu vor ajunge la o înțelegere cu conducerea clubului în privința rezilierii contractelor trebuie să găsim o modalitate de a-i primi la pregătire”, a mai spus Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

18 Jan. 2012, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă