Aluminiștii au decolat spre Antalya, la ora 16.00 vor susține primul antrenament

30 Jan. 2012, 12:31 Pregătiri, amicale
Aluminiștii au decolat spre Antalya,** la ora 16.00 vor susține primul antrenament

Lotul grupării Alro Slatina s-a îmbarcat în această dimineață, în jurul orei 6.00, în avionul cu destinația Antalya. Stațiunea Belek va fi, timp de 12 zile, gazda aluminiștilor pentru stagiul pregătirii centralizate de iarnă.

La prima oră a dimineții, fotbaliștii aflați sub comanda lui Daniel Mogoșanu s-au îmbarcat în avionul cu destinația Turcia, stațiunea Belek din Antalya fiind locul de desfășurare al cantonamentului de iarnă. Delegația grupării aluministe va cuprinde 25 de fotbaliști, printre care portarul Savu și fundașul stânga Gabriel Velcovici, și cinci persoane din stafful tehnic.

Goalkeeper-ul Andrei Marinescu a fost lăsat în afara lotului, oficialii clubului propunând suspendarea jucătorului pe motiv că nu a efectuat vizita medicală alături de ceilalți componenți.

Cantonament alături de granzii Ligii I

Lotul grupării Alro va ajunge în luxoasa stațiune turcă în jurul orei 11.00, primul antrenament urmând a fi susținut în ziua sosirii, la ora 16.00. În Antalya susțin pregătirea centralizată de iarnă echipele de top ale Ligii I, dar și selecționata tricoloră pregătită de Victor Pițurcă. Steaua, Rapid, Dinamo, CFR Cluj, Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu sunt doar câteva dintre grupările aflate în stațiunea unde aluminiștii susțin cantonamentul. Slătinenii vor fi cazați la hotelul cotat la cinci stele-Arcadia. Pe finalul stagiului, fotbaliștii pregătiți de Daniel Mogoșanu vor susține trei jocuri de verificare.

„Vor ajunge în aeroport la ora 9.30, iar de acolo mai fac 50 de minute. Primul antrenament va fi la ora 16.00. Amicalele nu le vom juca cu echipe din țară, vor fi adversari străini, am stabilit în mare cu cine jucăm, dar mai pot apărea modificări la fața locului, iar detaliile acestea le vom anunța la momentul oportun”, a declarat președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu.

Aluminiștii vor susține amicalele pe 7, 8 și 9 februarie, urmând ca pe data de 10, în jurul orei 13.30, aluminiștii să se îmbarce în avionul către drumul spre casă.

Lot Alro: Mecea, George Savu, Bănică, Vigariu, Pasăre, Vișa, Grosu, Anghelina, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Badea,Precup, Vuculescu, Stancu, Săceanu, Crețu, Crăciun, Stoianof, Ene, Răducu, M. Voicu, Boroiban, Velcovici.

sursa: Gazeta Nouă

30 Jan. 2012, 12:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă