Costel Enache nu a venit la conferința de presă după remiza cu Unirea Dej și l-a trimis pe ”secundul” Adrian Senin. ”Nu știu dacă a fost un meci slab. Atât am putut astăzi”

Narcis POHOAȚĂ 27 Nov. 2021, 18:24 Liga 2

Antrenorul Politehnicii Iași, Costel Enache, nu a venit la conferința de presă după meciul cu Unirea Dej, terminat la egalitate în Copou, scor 0-0, în etapa a 5-a a Ligii 2.

Probabil nemulțumit de rezultat, Enache a decis să-l trimită la întâlnirea cu jurnaliștii pe unul dintre secunzii săi, Adrian Senin, acesta din urmă explicând astfel decizia antrenorului principal: ”Costel a zis să mai schimbăm un pic, să vin și eu… Nu există o problemă între Costel și cineva.”

Adrian Senin: ”Atât am putut astăzi. Nu știu dacă a fost un meci slab”

Antrenorul secund al Iașiului s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi și a punctat la final că rezultatul este just.

”A fost un meci destul de greu, cu o echipă bună, frumoasă, tânără, dispusă la efort, cu o dinamică bună, o echipă care nu degeaba se află în clasament pe locul pe care este. Am încercat să câștigăm jocul, dar am întâlnit un adversar destul de motivat. Am fost mulțumit de atitudinea băieților, de spiritul de luptă și de sacrificiu, deocamdată atât am putut astăzi. Nu știu dacă a fost un joc slab, a fost un meci de luptă, în care fiecare echipă și-a dorit să câștige. A fost un meci de luptă, cu multă agresivitate, cu multă dorință din partea ambelor echipe, cu ocazii și de o parte, și de alta. Într-adevăr, ei avut pe final câteva ocazii mai clare, dar și noi am avut o consistență destul de bună în joc. E un rezultat just”, a declarat Adrian Senin.

”Dacă s-au reglat problemele financiare, asta nu înseamnă că trebuie neapărat să câștigăm. Adversarii ne pun și ei probleme”

Legat de răspunsul echipei pe teren la finalul unei săptămâni în care conducerea clubului și consilierii locali au fost alături de jucători, prin alocarea unor sume mari de bani, Adrian Senin a declarat: ”Eu nu pot să zic să răspunsul nu a venit pe teren. Repet, atitudinea și dăruirea lor mi s-a părut că a fost una corectă. Într-adevăr, s-au reglat problemele financiare, așa-zisele probleme, că nu erau foarte mari, dar dacă s-au reglat asta nu înseamnă că trebuie neapărat să câștigăm. Întâlnim adversari care ne pun probleme și ei, au aceeași dorință ca și noi să ia cele trei puncte. Nu putem să spunem că băieții nu și-au dorit. Din contră, cred că băieții au avut o atitudine foarte bună.”

  • Poli Iași în meciul cu Unirea Dej: Brînză – Onea, Chatziterzoglou, Fl. Plămadă (cpt.), Tib. Serediuc – Chiorean (Cană 83′), F. Cristea, Al. Stan (Asăvoaei 83′) – Stoenac (Aftanache 71′), Pelivan (Defta 46′), S. Camara. Rezerve neutilizate: T. Axinte – Ungurenașu, Deretti, Târșa, Mărie.

Ovidiu Mihalache, învoit

”Secundul” Adrian Senin a precizat că Ovidiu Mihalache, rămas în afara lotului pentru acest meci, deși și-a revenit din punct de vedere medical, a fost învoit.

”Mihalache a avut niște probleme mai personale, am decis să-l lăsăm să și le rezolve. Probleme familiale, nu este vorba de modul lui de a se pregăti. A fost învoit”, a explicat Adrian Senin.

Cu 20 de puncte, Poli Iași pică o poziție în clasamentul Ligii 2, pe locul 12. În ultima etapă din acest an, a 16-a, echipa din Iași joacă în deplasare la CS Comunal Șelimbăr (locul 9, 22 puncte), la 4 decembrie, de la ora 11:00.

Declarațiile oferite de Dragoș Militaru și Adrian Senin după Poli Iași – Unirea Dej 0-0:

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto
Video: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 27 Nov. 2021, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă