ALRO a revenit acasă

10 Feb. 2012, 16:20 Pregătiri, amicale
ALRO** a revenit acasă

Au revenit în țară. După 12 zile în care și-a desfășurat pregătirile în Antalya, lotul echipei Alro Slatina a aterizat în această după-amiază pe aeroportul Otopeni. Un weekend liber, iar elevii lui Mogoșanu își vor relua luni antrenamentele la malul Oltului. Cea mai dificilă perioadă a iernii pentru aluminiști a luat sfârșit.

După un cantonament solicitant la Belek, slătinenii s-au urcat astăzi, în jurul prânzului, în avionul cu direcția București. O escală la Istanbul și cu câteva ore în urmă echipa locală a ajuns în România. Fotbaliștii grupării de Liga a II-a spun că perioada petrecută în Antalya a fost una deloc ușoară, dar necesară în perspectiva abordării returului de campionat.

În săptămânile premergătoare startului ultimei jumătăți a sezonului, cei de la Alro își vor desfășura pregătirile la Slatina. Jucătorii aflați sub comanda lui Mogoșanu au și un program de meciuri amicale, în care vor întâlni formații precum CSM Râmnicu Vâlcea și FC Caracal.

Neînvinsă în Antalya

Alro Slatina a încheiat neînvinsă seria meciurilor amicale susținute în Antalya. În cele trei partide disputate în cadrul stagiului de pregătire centralizată, elevii lui Daniel Mogoșanu au înregistrat o victorie și două rezultate de egalitate.

Primul joc de verificare a adus aluminiștilor ca adversară formația elvețiană de eșalon secund FC Biel. Întâlnirea s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

În cel de-al doilea amical, echipa slătineană s-a impus cu 3-1 în fața celor de la FC Costuleni, grupare de primă ligă din Republica Moldova.

O altă formație din Elveția a fost partenera de pregătire a fotbaliștilor antrenați de Mogoșanu în ultimul joc susținut la Belek. Aluminiștii au încheiat la egalitate, 2-2, disputa cu FC Winterthur, după ce au fost conduși de două ori pe tabela de marcaj.

VEZI pe Olt TV golurile reușire de aluminiști în cele trei amicale

10 Feb. 2012, 16:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă