Al doilea amical, a doua victorie cu șapte goluri marcate de Sportul Snagov. Răchită face lotul pe repede înainte

Marius ANGHEL 25 Jul. 2019, 17:38 Pregătiri, amicale
Al doilea amical, a doua victorie cu șapte goluri marcate de Sportul Snagov.** Răchită face lotul pe repede înainte

Reunită ultima dintre echipele care vor lua startul în noul sezon al Ligii 2, abia la mijlocul săptămânii trecute, Sportul Snagov încearcă într-o scurtă perioadă de timp să se pună, cât de cât, la punct pentru primul meci oficial, programat pe 3 august, de la ora 11:00, la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea.

Astfel, antrenorul Valeriu Răchită e într-o căutare continuă de jucători, iar amicalele programate în această perioadă sunt menite să îl facă se se decidă în privința componenței lotului. Sâmbăta trecută a jucat cu Viitorul Domnești, cea mai slabă formație din recentul sezon al Ligii 3 (a obținut doar trei puncte în 30 de etape desfășurate în Seria a 3-a), pe care a învins-o cu 7-0, iar ieri, Snagovul a avut amical cu ACS Periș.

Testul cu echipa care a terminat pe locul 5 campionatul Ligii a 4-a Ilfov a fost adjudecat clar de Sportul Snagov (7-1). Jucătorii lui Valeriu Răchită au marcat tot șapte goluri, însă au și primit unul. Reușitele le-au aparținut lui Constantin Stoica, Claudiu Borțoneanu (ambii câte două), Vlad Bărbulescu, Alexandru Rusu și Cezar Mihalache.

În prima repriză, Răchită a apelat la următoarea formulă: Micle – Poștoarcă, Ghidurea, Ristea, Novac – C-tin. Stoica, Răileanu, Andr. Neagoe – Iul. Ilie, Faustin, Vl. Bărbulescu. În partea secundă a jocului, au mai intrat: Bălbărău – Butoiu, Tăranu, Mihai, Matei, Anghel, Dorobanțu, Borțoneanu, C. Mihalache, Al. Rusu.

Următorul amical, ultimul, al Sportului Snagov are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, pe terenul celor de la Metalul Plopeni (Liga a 4-a Prahova). Inițial, trebuia să joace cu CS Blejoi, însă campioana județului Prahova o va întâlni pe Petrolul.

Foto: Sportul Snagov

Marius ANGHEL 25 Jul. 2019, 17:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă