Al doilea amical, a doua victorie cu șapte goluri marcate de Sportul Snagov. Răchită face lotul pe repede înainte

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jul. 2019, 17:38 Actualizat: 25 Jul. 2019, 18:41 Pregătiri, amicale
Al doilea amical, a doua victorie cu șapte goluri marcate de Sportul Snagov.  Răchită face lotul pe repede înainte

Reunită ultima dintre echipele care vor lua startul în noul sezon al Ligii 2, abia la mijlocul săptămânii trecute, Sportul Snagov încearcă într-o scurtă perioadă de timp să se pună, cât de cât, la punct pentru primul meci oficial, programat pe 3 august, de la ora 11:00, la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea.

Astfel, antrenorul Valeriu Răchită e într-o căutare continuă de jucători, iar amicalele programate în această perioadă sunt menite să îl facă se se decidă în privința componenței lotului. Sâmbăta trecută a jucat cu Viitorul Domnești, cea mai slabă formație din recentul sezon al Ligii 3 (a obținut doar trei puncte în 30 de etape desfășurate în Seria a 3-a), pe care a învins-o cu 7-0, iar ieri, Snagovul a avut amical cu ACS Periș.

Testul cu echipa care a terminat pe locul 5 campionatul Ligii a 4-a Ilfov a fost adjudecat clar de Sportul Snagov (7-1). Jucătorii lui Valeriu Răchită au marcat tot șapte goluri, însă au și primit unul. Reușitele le-au aparținut lui Constantin Stoica, Claudiu Borțoneanu (ambii câte două), Vlad Bărbulescu, Alexandru Rusu și Cezar Mihalache.

În prima repriză, Răchită a apelat la următoarea formulă: Micle – Poștoarcă, Ghidurea, Ristea, Novac – C-tin. Stoica, Răileanu, Andr. Neagoe – Iul. Ilie, Faustin, Vl. Bărbulescu. În partea secundă a jocului, au mai intrat: Bălbărău – Butoiu, Tăranu, Mihai, Matei, Anghel, Dorobanțu, Borțoneanu, C. Mihalache, Al. Rusu.

Următorul amical, ultimul, al Sportului Snagov are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, pe terenul celor de la Metalul Plopeni (Liga a 4-a Prahova). Inițial, trebuia să joace cu CS Blejoi, însă campioana județului Prahova o va întâlni pe Petrolul.

Foto: Sportul Snagov

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jul. 2019, 17:38 Actualizat: 25 Jul. 2019, 18:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă