„Adversarilor, când nu le convine ceva, ies de pe teren”

10 Aug. 2012, 16:38 Pregătiri, amicale

La finele întâlnirii de la Pitești dintre FC Argeș și Juventus București, an­trenorul Viorel Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de atitudi­nea lui Eugen Trică, ce a scos echi­pa de pe teren. Tehnicianul ar­ge­șean recunoaște că echipa mai are de lucrat până să ajun­gă la forma optimă.

Dumitrescu și-a cerut scuze pentru ieșirile pe care le-a avut la adresa centralului Cătălin Po­pa: „Nu mi se pare corectă atitu­di­nea oaspeților, care au ieșit de pe teren. Nu este corect! Sunt a­lar­mat de faptul că aici, la Pitești, s-a creat un precedent și fiecare adversar cu care ne duelăm, a­tunci când nu-i convine ceva, plea­că. Revenind la joc, scorul putea să fie mai mare pentru noi, dar important este că am câștigat, iar eu am putut să mă edific asupra mai multor aspecte în ce pri­veș­te jucătorii pe care-i antrenez. Nu suntem sută la sută apți pen­tru începerea campionatului, mai avem firește de lucrat. Îmi pare foarte rău că l-am jignit pe ar­bi­trul Cătălin Popa, îmi cer scuze în mod public, dar la nervi spu­nem multe, după care regretăm nespus de mult”, a declarat la fi­nal antrenorul principal al echi­pei FC Argeș.
Croitoru s-a accidentat
Portarul lui FC Argeș, Flavius Croitoru, nu a terminat în teren confruntarea cu Juventus Bu­cu­rești. Intrat la începutul reprizei se­cunde, Croitoru a acuzat du­reri la mâna dreaptă și a fost schimbat în minutul 65 de Viorel Dumitrescu, cu Ionuț Vreme, ca­re apărase în primele 45 de mi­nute. Din câte se pare, Croito­ru va mai avea nevoie de câteva săp­tămâni pentru a fi apt de joc din punct de vedere medical.
Cătălin Popa: „Lui Trică nu i-a convenit scorul”
Centralul piteștean Cătălin Po­pa nu își explică de ce an­tre­norul oaspeților Eugen Trică a scos echipa de pe teren: „Nu au cum să fie nemulțumiți de arbi­traj, pentru că ce a fost de dat pentru ei le-am dat. Au avut do­uă lovituri de la 11 m. Una dintre ele au transformat-o, iar pe cea­laltă au ratat-o. Probabil au pă­ră­sit terenul de joc pentru că nu le convenea scorul. Trică s-a su­pă­rat după intrarea dură a lui Voi­cu la un jucător de-al său”.
Ceartă la penalti
În momentul în care centralul Cătălin Popa a dictat cel de-al trei­lea penalti al meciului, ata­can­tul Dănuț Ivănică și mijlo­ca­șul Monel Cârstoiu s-au luat la ceartă. Inițial, Ivănică a luat ba­lonul și a fugit cu el spre punctul cu var, însă Cârstoiu s-a repezit la Ivănică și i-a luat mingea din mână pentru a bate el. Cârstoiu a ratat lovitura de pedeapsă, iar Vio­r­­el Dumitrescu l-a schimbat imediat.
Stănescu: „A fost un test util”
Autorul celui de-al doilea gol al piteștenilor este dezamăgit de atitudinea adversarilor: „M-aș bu­­cura să marchez în fiecare meci, dar depindem de mulți fac­tori. Mai este și ghinionul. Sunt pe drumul cel bun, este o victo­rie meritată, trebuie să tra­gem ta­re și să fim apți pentru în­ce­pe­rea campionatului. A fost un test util, dar este inexplicabilă atitu­di­nea antrenorului oaspe­ți­lor de a scoate echipa de pe te­ren. Mai erau doar câteva minute și se ter­mina meciul”, a spus Ro­land Stănescu.
10 Aug. 2012, 16:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă