ACS Poli, lovită de trenul din Gruia!

08 Sep. 2012, 07:00 Pregătiri, amicale

Profitând de pauza prilejuită de meciurile Naționalei României, CFR a susținut în această seara un amical, pe CUG, cu ACS Poli Timișoara, formație care activează în Liga a II-a.

CFR a bătut fără drept de apel, scor 4-0, reușitele fiind semnate de Nicoară (23), Diogo (50), Hora (52) și Kapetanos (80-pen). Ioan Andone l-a folosit și pe Alberto și Bjelanovic, fotbaliști transferați recent.

CFR a început partida cu următorul unsprezece: Stăncioiu – Panin, Diogo, Piccolo, Sepsi – Hora, Celestino, Alberto, Nicoară – Buș, Bjelanovic.

Andone a schimbat în totalitate echipa din minutul 50, atunci când au intrat pe teren: Felgueiras – Maftei, Cadu, Rada, Camora – Sougou, Pedro, Godemeche, Valente – Bastos – Kapetanos

Pe de altă parte, Valentin Velcea a început meciul în formula: Kirev – Nohai, Petrovic, Sakir, Bălace – Goge, Poparadu, Dobricean, Fl. Nanu – Boldea, S. Szekely.

CFR va juca în următoarele patru etape din Liga I în deplasare la Pandurii, Dinamo și Steaua și acasă cu Bistrița. Până atunci, aceștia vor juca un alt meci amical, luni, tot pe CUG, cu Corvinul Hunedoara, de la ora 18:00.

A fost un meci bun de verificare. Nu mă gândesc la partida cu Dinamo, ci la cum să ne rezolvăm problemele din defensivă. Ne gândim în continuare la titlu. Campionatul este în continuare prioritar pentru noi, deoarece în Liga Campionilor am fi mai apoi cap de serie în tururile preliminarii„, a spus Ioan Andone după meci.

Articol scris de Andra LUPOU

08 Sep. 2012, 07:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă