ACS Poli a ajuns în Ungaria fără Szekely, Nanu și Keita

ACS Poli a ajuns în Ungaria** fără Szekely, Nanu și Keita

Formația timișoreană din Liga a II-a a ajuns azi la Fuzesgyarmat, localitatea maghiară unde se va pregăti într-un ministagiu de patru zile. Dan Alexa are în acest moment sub comandă 24 de jucători. Nu au făcut deplasarea în Ungaria Szabolcs Szekely, Florin Nanu și Souleymane Keita, care lipsesc din motive diferite. Primul e aproape de a semna un contract chiar cu o formație din țara vecină.  

ACS Poli a ajuns azi la Thermal Hotel Gara din Fuzesgyarmat. Lotul pregătit de Alexa a suferit în continuare modificări, unele dintre ele neașteptate. Szekely e marea absență, golgheterul timișorenilor din Liga I negociază în această perioadă un contract cu gruparea Dyosgyor, care a încheiat campionatul maghiar pe locul 5. Souleymane Keita pare următorul străin sacrificat de Timofte și compania. Senegalezul a evoluat puțin în sezonul trecut, nu a fost luat în minicantonament și ar putea pleca în probe în Ligue 2. În aceste condiții va fi păstrat în noua echipă sârbul Morariju. Florin Nanu e o altă absență importantă în Ungaria, dar „aripa stângă” a fost învoită pentru a-și rezolva o problemă personală.

În schimb, o surpriză apare și la capitolul goalkeeperi, acolo unde Darius Haidău (C-sebeș) a dispărut din postura de al treilea portar (UPDATE, el fracturându-și un deget). În schimb a apărut din propriul „Centru” juniorul Mario Contra. De asemenea Alexandru Ionuț a fost și el lăsat acasă. Fundașul dreapta avea mici șanse să se impună după ce a evoluat în sezonul trecut doar la Timișul Șag în Liga a IV-a (unda a fost împrumutat de ASU Poli).

Triunghiular cu echipe amatoare

Din lotul bănățenilor nu lipsesc însă noile achiziții. Stavric, Eduardo (oficializați), Cânu, Sana Camara, Lazăr și Henrique sunt prezenți în Ungaria, acolo unde echipa va disputa un amical cu Beckescsaba (NB II) sâmbătă, dar și două mini-teste într-un triunghiular ce va avea loc azi, de la ora 18 (ora României). Adversarele vor fi Hajdusamson SE și localnica Fuzesgyarmat, ambele din eșalonul al patrulea maghiar iar partidele vor dura 45 de minute fiecare.

Iată lotul pe care se bazează Dan Alexa în stagiul de la Fuzesgyarmat, Ungaria:

Nuno Claro, Eduard Pap, Mario Contra (portari)
Claudiu Belu, Cristian Bocșan, Danijel Morariju, Gabriel Cânu, Cristian Scutaru, Miodrag Todorov (fundași)
Cristi Bărbuț, Silviu Balaure, Silviu Bălace, Nicu Boldea, Ovidiu Petre, Alexandru Popovici, Adrian Poparadu, Răzvan Trandu, Alexandru Lazăr, Vlad Dragomir, Carlos Eduardo, Lassana Camara (mijlocași)
Wilson Kneeshaw, Milan Stavric, Pedro Henrique (atacanți)

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă