30 de jucători au spus prezent la reunirea Viitorului

09 Jan. 2012, 18:03 Pregătiri, amicale

După o lună de vacanță, jucătorii liderului Seriei I a Ligii a II-a și-au reluat, astăzi, antrenamentele. Sub comanda antrenorilor Cătălin Anghel (principal), Norbert Niță și Liviu Ștefan (secunzi), Constantin Gîrjoabă (antrenor cu portarii) și Ciprian Prună (preparator fizic) au răspuns „prezent” 30 de jucători.

Lotul de jucători prezenți la reunire:

Mirel Bolboașă, Cosmin Costea, Alexandru Buzbuchi, George Șerban – portari;
Ducu Ninu, Vișan Crețu, Mihai Bălașa, Ionuț Larie, Liviu Ștefan, Vasile Păcuraru, Florin Bejan, Bogdan Țîru, Ionuț Puțanu, Lucian Turcu, Bogdan Mitache, Nicolas Vajou – fundași;
Mihai Onicaș, Romario Benzar, Alexandru Lazăr, Radu Cureteu, Vasilică Cristocea, Alin Cârstocea, Gabriel Iancu – mijlocași;
Aurelian Chițu, Valentin Simion, George Călințaru, Ionuț Vînă, Vlad Rusu, Cristian Pantelie, Nicolae Hertu – atacanți.

A absentat Cristian Gavra, care se va alătura de marți lotului constănțean după ce astăzi a efectuat un control medical la București.

Două cantonamente în Antalya pentru FC Viitorul

FC Viitorul se va pregăti în următoarele zece zile la Constanța. În acest interval formația lui Cătălin Anghel va susține un meci de verificare contra liderului Seriei a II-a din Liga a III-a, Unirea Slobozia. Întâlnirea este programată pe 18 ianuarie, la Constanța.

Va urma un prim cantonament în Antalya, pe care FC Viitorul îl va întreprinde între 20 ianuarie și 3 februarie. Constănțenii vor susține un prim meci de verificare în Turcia pe 24 ianuarie în compania unui adversar ce urmează a fi stabilit, pentru ca apoi să participe la Antalya Trophy Cup.

Astfel, FC Viitorul va juca în faza grupelor pe 27 ianuarie cu NK Split (Croația, locul 3 în prima ligă) și pe 29 ianuarie cu Tavria Simferopol (Ucraina, locul 7 în prima ligă). Pe 2 februarie constănțenii vor susține finala mare, finala mică sau întâlnirea pentru locurile 5-6 la Antalya Trophy Cup contra lui U. Cluj, Sturm Graz (Austria, locul 6 în prima ligă) sau Inter Baku (Azerbaidjan, locul 2 în prima ligă).

Pe 3 februarie delegația constănțeană va reveni acasă.

Al doilea cantonament al iernii este programat tot în Antalya, între 6-19 februarie, interval în care FC Viitorul va susține trei meciuri de verificare ce urmează a fi perfectate.

Sursa: Academia Hagi

09 Jan. 2012, 18:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă