22 de jucători de la ACS Poli au efectuat vizita medială. Ce noutăți așteaptă Ionuț Popa în lot

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 18:05 Pregătiri, amicale
22 de jucători de la ACS Poli au efectuat vizita medială.** Ce noutăți așteaptă Ionuț Popa în lot

Reuniți în urmă cu o săptămână, ACS Poli a avut programată astăzi, la Policlinica Sportivă din Timișoara, vizita medicală. Din lotul de 34 de jucători pe care l-a avut la dispoziție Ionuț Popa la primul antrenament doar 22 au fost verificați medical.

Portarul Mario Contra, fundașii Radu Motreanu, Denis Hăruț, Gabriel Cânu, Cristian Bocșan, Harald Fridrich, George Neagu, mijlocașii Andrei Artean, Adrian Poparadu, Sebastian Mailat, Emanuel Vasi, Lucian Oprea, Cosmin Bîrnoi, Cătălin Doman, Deian Sorescu, Mădălin Livan, Daniel Vădrariu și atacanții Dragoș Dragalina, Sebastian Velcotă, Robert Elek, Alex Popovici și Cristian Pădurariu s-au aflat în lotul Timișoarei care a făcut efectuat vizita medicală. Miercuri, după efectuarea vizitei, echipa a primit liber, la antrenamente urmând a reveni de mâine.

Potrivit oradestiri.ro, ACS Poli îl așteaptă să revină în lot și pe portarul Mădălin Smaranda, aflat în vacanță până acum, dar și pe atacantul Pedro Henrique, ce abia luni va veni în țară. De asemenea, Răzvan Trandu vrea să se întoarcă la Timișoara după sezonul petrecut la Rapid și nu e exclus nici ca Cristian Melinte să continue cu bănățenii. În plus, atacantul Cătălin Vraciu (27 ani – 20 de goluri), golgheterul echipei SC Bacău e așteptat sub comanda lui Ionuț Popa.

Foto: oradestiri.ro

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 18:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă