10 jucători selecționați după trialul de la Baia Mare!

11 Jul. 2009, 09:01 Pregătiri, amicale
10 jucători selecționați **după trialul de la Baia Mare!

Antrenorul Florin Fabian a programat pentru ieri un trial la stadionul „Dealul Florilor”, la care au fost prezenți jucători din pepiniera proprie, din județ, dar și de la alte echipe din țară sau din Ungaria. După ce tehnicienii băimăreni i-au văzut la lucru pe jucători, au decis să oprească pentru a se pregăti cu echipa zece jucători.

 

Asta nu înseamnă că aceștia vor și semna contracte cu FC Baia Mare. Doar dacă principalul Florin Fabian va considera că unii dintre jucători se ridică la nivelul cerințelor din Liga a II-a. Asfel, este vorba de Vanța (ultima oară la Someșul Ulmeni), Gherman – junior (FC Baia Mare), Popan (CS Arsenal Baia Mare), Sel și Achim – FC „Viorel Mateianu”, Vasile Pop – FC Timișoara II, Balmoș – ultima oară la Mechel Cîmpia Turzii, Gavrilaș (Unirea Dej) și maghiarii Szecsi și Purguj – ambii de la Debrecen.

 

Cu FC Baia Mare se pregătesc și băimărenii Alin Bota, Dănuț Șomcherechi (foto) și Vlad Hotico, dar deocamdată nu s-a discutat cu niciunul dintre ei asupra unui transfer. Marți a participat la antrenament și Cosmin Marincean, care a jucat ultima oară pentru Unirea Alba Iulia, formație cu care și-a încheiat conturile. Totul va depinde, însă, de resursele financiare ale clubului.

 

FC Baia Mare va face antrenamente la stadionul „Dealul Florilor” pînă în 20 iulie, urmînd ca din această dată gruparea noastră să plece în cantonament la Borșa, stagiu care va dura nouă zile. Cantonamentul va fi întrerupt o zi, deoarece pe 25 iulie, de la ora 17.30, băimărenii vor juca un amical cu Gloria Bistrița.

 

Articol scris de Cosmin FILIP

11 Jul. 2009, 09:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă